Underbar gård med sjöläge!

  • Annonsid: 1307291
  • 3 månader sedan
  • 1008 Visningar
  • 14 följare
2 475 000 kr

Nu finns möjligheten att förvärva denna fantastiska gård i Brandsbol med sjön Billingen intill tomten. Gården erbjuder ett otroligt charmigt hus med tre sovrum, två badrum, stort och lantligt kök med en gedigen vedspis och hela huset pryds av moderna tillval med bevarad charm från byggåret. Den inglasade altanen bjuder till mysiga middagar med utsikt över sjön. På tomten finns även en ladugård med stall och hästboxar samt en nybyggd sadelkammare, här finns indragen el samt vatten. I ladugården finns ett hönshus och plats för förvaring av hö och maskiner.
Det finns även ytterligare byggnad som gör sig perfekt för midsommarfesten och som även ger plats för förvaring. Hästhagarna finns både vid stallet samt framför huset. Det finns ett härligt orangeri för dig med gröna fingrar samt en liten snickarbod för den händige. Nere vid sjön finns en brygga samt en liten strand med en fin botten. Under 2010 till 2018 har omfattande renoveringar på både bostadshus och uthus gjorts. Gården har allt man kan tänka sig och bör upplevas på plats. FISKERÄTT!

Varmt Välkommen på visning!

Pris: 2 475 000 kr
Läs mer och kontakta mäklaren
Adress: Brandsbol Udden 1

First ad
Kontakta annonsör

 Brandsbol, Värmlands län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad