*Uppdaterad* Underbar läromästarponny

 • Annonsid: 1739929
 • 18 dagar sedan
 • 3088 Visningar
 • 50 Favoritmarkeringar
25 000 kr

 • Inriktning:
  Dressyr, Allround
 • Ras:
  Welsh
 • Mankhöjd:
  121 cm
 • Kön:
  Valack
 • Födelseår:
  2003
 • Färg:
  Skimmel
 • Namn:
  Lillemons Marvic
 • TDB:
 • Ursprungsland:
  Sverige
 • Dressyrnivå:
  Medelsvår C,Lätt C,Medelsvår B,Lätt A,Lätt B

OBS PRISSÄNKT!

Det är med stor sorg vi lägger ut denna annons. Men då våran lilla herre inte gillar tävlingsbanan längre och hellre vill ridas ute i skog och mark så är detta det enda rätta mot honom.
Dottern har tävlingsambitioner och herr Maräng tycker han har tävlat tillräckligt i sitt 19 åriga liv.
Har haft inflammation vänster bak. Inga skador på lederna, skelettet eller senorna. Ingen annan skadehistorik!

Har precis varit inne hos veterinär och genomgått massor av olika prover så en helt genomgången ponny i sina bästa år.

Han har aldrig haft fång eller fångkänningar men ska helst gå på skogsbete under sommaren för annars blir han lätt överviktig. Funkar också med begränsat grönbete, att han bara är ute på dagen och får komma in på box till natten om man ej har tillgång till skogsbete.

Marängen är en fantastisk ponny med mycket envis och dominant personlighet. Han vet vad han vill och behöver en liten rutinerad ryttare som vill ha en bästa vän för livet att utvecklas och bli säkrare med. Marängen är en dressyrponny och kan dom svåraskolorna i dressyren. Han visar gärna hur duktig han är inom detta område även när man rider ut i skog och mark. Ridbanan tycker han är ganska tråkig men går oftast med på något pass där om han måste.
Marängen ska inte tävlas mer då vi vill att han ska få slippa det pga att han inte trivs med tävlingsmiljön längre. Men kan absolut vara med på en pay and jump eller pay and ride någon gång ibland.

Marängen säljs absolut inte som tävlingsponny utan som lyxig hobbyhäst. Han förtjänar att få ett harmoniskt aktivt liv på sina villkor.

Marängen är en lätthanterad häst han står snällt i stallgången, har inga problem att vara själv i hagen eller i stallet. Han kan hanteras av alla, barn och vuxna. Drar gärna till gräs när man promenerar men sticker aldrig iväg, min dotter kan promenera med honom utan problem men har ibland spö med sig för att avstyra när Marängen vill svänga av mot gräs. Marängen är snäll med hovslagare, veterinär, andra hästar, bryr sig inte om hundar eller katter.
Han är 110% trafiksäker, reagerar aldrig på bilar, traktorer, lastbilar eller fyrhjulingar. Enda gången han reagerat när man ridit ut var när två joggare kom upp bakom från en kurva, då sprang han fram men stannade direkt när dottern sa till honom att stanna, han har tydlig broms så han är ingen häst som springer i panik och inte lyssnar.

Om det är något annat ni undrar så är det bara att fråga. Filmer skickas om man är seriöst intresserad, finns massor.

Marängen säljs för 25000 inkl viss utrustning som träns, täcken, benskydd, mindre ryktpaket, flughuvor, tömkörningsgjord, schabrak m.m.


Sadel kan köpas till, 10 månader gammal utprovad pessoa gen x-elite hoppsadel, väldigt välvårdad och ser helt ny ut: 11000kr.

Kan tingas om man är intresserad för 25% av priset.

Åker på rehabilitering vid midsommar! Så då får man besöka honom där. Info ges till seriöst intresserade!

OBS!!!
Provridning ej aktuellt just nu på grund av att han ej är igångsatt efter en längre vila. Så köp efter video där man ser hur han rör sig med ryttare.

First ad
Kontakta annonsör

 Österhaninge, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad