Hästar

Hästar sökes

Utrustning och tjänster

Hästnets Artiklar

Hjälp

Hjälpcenter
HästnetHästnet

B-ponny med hoppkapacitet

Sala
4 månader
45 000 kr
Detaljer
Annons ID
1959417
Visningar
317
Favoriter
11
Plats
Annonstyp
Till salu
Födelseår
2006
Inriktning
Kön
Valack
Mankhöjd
125 cm
Namn
Donn 26
Ras
Övriga
Ursprung
Polen
Beskrivning
Nu är det tyvärr dags för oss att sälja en av våra mycket uppskattade kollegor då vi tror att han hade mått bäst av att ha en ryttare istället för att gå i verksamhet. 

 Donn som han heter är en b-ponny född 2006, importerad från Irland. Han har gått med i vår verksamhet som lägerponny i över 10år, något han trivdes med länge. Men nu tror vi att han hade trivts med en ryttare som ger honom all den tid och kärlek som han förtjänar. 

Donn har visat på god kapacitet i hoppningen, det är något han även tycker är väldigt roligt! Han går snällt i dressyren, på uteritter och terränghoppning också. Däremot provar han sin ryttare en del i början, något han slutar med när man fått hans tillit. Våra elever har ridit honom barbacka, i jockeyläder, på uteritt och mycket mera utan problem.

 Han är snäll att sko, klippa, vaccinera m.m. Har hos oss mest lastats med en större lastbil, men kan även lastas på transport. Det är något han skulle behöva träna mer på dock. 

 Vi vill belysa att Donn inte är någon nybörjarponny eftersom att han kan testa en del i ridningen, han vill ha en tuff liten ryttare med skinn på näsan och har man det är han verkligen en drömponny som ställer upp i alla lägen. Perfekt ponny om man vill komma ut på lite pay’n jumps eller mindre tävlingar. Vi säljer inte honom till ridskola. 

I dagsläget är han lite rund och fluffig eftersom att han inte rids så mycket hos oss just nu.

 Kontakta oss gärna för mer info och bokning av provridning! Mail - [email protected] Telefonnummer - 0707904646
Grällsta ridcenter
-
23 timmar
Medlem sedan:11 år
Grällsta ridcenter
Verifierad genom:
Telefon
E-post
Facebook
Google
Inför Ditt Köp
Liknande annonser
45 000 kr
Grällsta ridcenter
-
23 timmar
Medlem sedan:11 år
Grällsta ridcenter
Verifierad genom:
Telefon
E-post
Facebook
Google
Inför Ditt Köp
Hästnet
Hästnet använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Användning av denna webbplats och andra tjänster innebär godkännande av Hästnet Villkor och Personuppgiftspolicy. Du kan när som helst .
© Upphovsrätt 2024 - Hästnet