Underbar valack letar ny människa

 • Annonsid: 1737377
 • 2 månader sedan
 • 737 Visningar
 • 12 Favoritmarkeringar
800 kr


  Hej.
  Jag letar efter en medmänniska till min fina kille! Lenzo är 8 år och väldigt väldigt trevlig, men jag har inte all den tid som han kräver så därför letar vi efter en person som kan bli en del av vårt team. Han är inriden och ridbar och vi håller just nu på med att göra honom trygg som ridhäst. Han behöver en van ryttare som kan fortsätta med hans utveckling och som är trygg i sadeln.
  Han står på Stall Kungskvarn, strax utanför Linköping där vi har ett väletablerat system för medmänniskor. Vi kallar det medmänniska just för att vårt största fokus ligger på relationen mellan häst och människa. Vår utgångspunkt är belöningsbaserad träning och vi använder klicker/klickerord i den träning vi gör. Jag vill att du antingen är van vid denna typ av träning eller villig att lära dig då inte all vår träning är som den inom den traditionella träningen. I ridning blir det en blandning men där vi har ett uttalat system för hur han ska ridas.
  Lenzo är jättetrevlig att jobba med och alltid villig att träna, han behöver träna upp kondition och muskulaturen så han blir en hållbar häst som håller i många många år framöver.
  Här runt Kungskvarn har vi fantastiska ridvägar och även en fin ridbana att använda.
  Förutom att umgås och träna din häst så hjälper du till med stallpass där mockning och sedvanliga stallsysslor ingår.
  Vi har två typer av medmänniskor, den som vill dela häst och den som vill ha ”egen”.
  Delad häst kostar 800kr/mån
  Egen häst kostar 1200kr/mån.
  Vid frågor tveka inte att höra av dig och jag hoppas att du vill bli en del av vårt fantastiska gäng här på Stall Kungskvarn.
  Mvh Micaela & Lenzo

  First ad
  Kontakta annonsör

   Linköping, Östergötlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad