Underbart kallblodsto söker fodervärd

  • Annonsid: 1329656
  • 3 dagar sedan
  • 173 Visningar
  • 7 följare
Inget pris

Det är så att jag behöver tyvärr lämna ut mitt underbara sto på foder pga hon och fölet behöver längre tid ifrån varandra. Hon är ett kallblods sto som är 11 år är cirka 153 cm i manken, heter Ulsrud Ulla. 😊

Jag har ägt Ulla i snart 4 år. Jag köpte henne direkt ifrån travet, där hon har blivit startad. Hon såldes från travet för att hon var för het och inte passade som travhäst. Hon har blivit mycket lugnare sen jag köpte henne men hon kan fortfarande ibland bli het när man rider ut själv, men är aldrig dum eller hittar på bus. Har hon sällskap när hon rider ut så är hon alltid lugn eller när man tränar på marken. Kan bli lämnad själv i hagen utan problem. Kräver en lugn men bestämd ryttare som inte är rädd för fart, för Ulla tycker om när de går fort.

Ulla är en enmans häst och är världens snällaste, gör inge dumheter/konstigheter och hon finner sig i det mesta, är otroligt arbetsvillig och lättlärd. Jag har tränat mycket frihetsdressyr på marken men även uppsuttet och ridit ut i skogen. Hon ska helst ridas bettlöst då hon blir stressad av bett. Hon har även varit på tillridning i dressyr så hon kan grunderna i de, men jag har inte den kunskapen att kunna skola henne mer.
Galoppen är inte skolad.

Hon är trafiksäker och går fram överallt i skog och mark. Hon står nu på lösdrift vilket jag vill att hon helst ska fortsätta med, annars ska de vara väldigt lång utevistelse.
Finns mycket att berätta om henne, så skriv eller ring och berätta lite om dig och vad du har att erbjuda 😊

Hon står utanför i Enviken utanför Falun.

First ad
Kontakta annonsör

 Enviken, Dalarnas län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad