Unghäst fr. 4 år med trevligt lynne och fem växlar

  • Annonsid: 1539915
  • en månad sedan
  • 239 Visningar
  • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Ursprungsland:
    Sverige
  • Ras:
    Islandshäst

Efterlysning.
Jag är intresserad av en valack eller ett sto, 4-6 år som är grundriden men inte vidareutvecklad. Gärna på en radie om ca 30 mil från Halmstad. Det ska vara en hållbar häst som har bra stam, precis inriden eller ridits sparsamt men ännu inte fått visa vad han/hon går för. Vill ha en stor (ca 140), snygg, kraftfull, trygg, självsäker häst som är snäll mot hästar och människor. Frisk och kry, pigg och glad med medel eller över medel vilja. Jag vill utveckla och befästa redan fina gångarter, gärna på en femgångare. Jag vill se en framtid med denna häst, kunna skissa upp mål. Kommer att träna för instruktör för att finlira med detaljer, tömköra och ge mig ut på några tävlingar. Men framförallt är han/hon min kompis i vardagen och på äventyr i skog och mark, på utflykter till strand och långritter. 
Jag letar inte efter en häst med vinkellyft, men gärna med ett bra steg med sväv som kan betala sig någorlunda framför domaren. Främst letar jag efter en hållbar, välbyggd, lycklig och sund häst som kan bli min vän för lång tid. Färg bryr jag mig inte om, ”en bra häst har ingen färg”. Och jag har inte bråttom. Slutligen är jag den typ av hästägare som har mer engagemang än pengar att köpa häst för. Rimligen kostar min nästa gröngöling under 50 000:- (men jag vet inte). Jag har goda referenser om så önskas, bor på egen gård utanför Halmstad med andra islänningar och får. Min man och dotter rider också islänning och vi brukar vara ute tillsammans. Vi har ett tryggt, lugnt, naturligt och kärleksfullt hästliv med god omvårdnad att erbjuda. Jag kan ge mer information om våra förhållanden senare.

Jag kommer inte att stressa utan är noggrann vid mitt hästköp. Det här betyder mycket och är viktigt för mig så därför nappar jag inte på ”först till kvarn” ”vid snabb affär” ”måste bort”. Jag vet att det finns någon där ute som vill göra det på mina villkor. Och jag vet att jag kan hitta en riktigt bra häst till rätt pris. Det har jag gjort förr.

Maila mig på erica@eloh.se om du vill inleda en diskussion. Jag vill veta namn och ID nr, antal gångarter, mankhöjd och pris. Sänd bild/bilder och film på hästen när den rör sig med eller utan ryttare. Så tar vi resten sedan. Jag besvarar naturligtvis alla mail. Hoppas att vi hörs!

Kram på er därute.

First ad
Kontakta annonsör

 Halmstad, Hallands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad