Unghäst söker medhjälpare

 • Annonsid: 1375755
 • 2 månader sedan
 • 246 Visningar
 • 5 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Liten blir stor. Nu är det dags för nästa steg i karriären!

  Min fina Maximus är en härlig lipizzaner på ca 155-157 cm som fyller 4 år på Valborg. Den här charmiga killen är idag insutten, riden några gånger i skritt och trav och har precis börjat vänja in sig vid bett. Maximus har nerv, men är en trygg individ med hjärtat på rätta stället även om man alltid måste komma ihåg hur ung han är. Vi tränar regelbundet för Janne Kalma i all form av miljöträning, inridning och hantering.

  Nu söker jag för första gången i hans liv en medhjälpare. Medhjälparen ska vara trygg, van vid unghästar och inte bara vara fokuserad på ridning. Du behöver ha körkort och bil pga stallet ej går att åka till kommunalt. Maximus vill gärna hänga med dig 2-3 dagar i veckan och då gå promenader, tömköra, borsta och gosa. Han är en underbar joggingpartner!
  När det gäller ridning så kommer du självklart få vara med i inridningen, gärna att vi är ute ibland tillsammans och jobbar med detta, samt att du är med vid träningarna med Janne. Då jag väger mer än jag önskar, så ser jag gärna att du väger max 70kg så han ibland har en lite lättare ryttare på ryggen. Det viktigaste för mig är att vi hittar rätt person, så jag har inte bråttom, vårt mål är att hitta någon som vill vara med oss i många år framöver.

  Jag tar självklart inte betalt så länge han inte är inriden utan är glad över din hjälp!

  Är du intresserad så pratar vi vidare! Mail/PM som första kontakt.

  First ad
  Kontakta annonsör

    Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad