Hjälper med tävling/försäljning allt efter dina behov Gold

 • Annonsid: 1372581
 • 20 dagar sedan
 • 2148 Visningar
 • 8 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Mitt namn är Michelle och jag är 26år.
  Jag brinner för att läka och hjälpa djur och människor.

  När jag var liten fann jag hästarna tidigt och upptäckte att jag kunde känna deras känslor och läsa av dom väldigt bra.
  Jag är uppväxt på hästgård och har sysslat med alla olika typer av hästar.

  Jag har ett eget stall utanför Norrköping där jag hjälper hästar i stress, rider in unghästar , hjälper självläkning med healing vid skador etc. jag tar emot alla typer av problem.

  Min förebild är Buck Brannaman och mina metoder påminner väldigt mycket om hans.

  Jag kanaliserar och pratar med hästarna samtidigt som jag arbetar fram en plan framåt som hjälper hästen att finna balans i kropp, själ och psyke.

  Hästarna är mera energi känsliga än vi människor och vissa mera än andra. Jag arbetar väldigt mjukt och strukturerat för att lära om invanda beteendemönster.

  Alternativt även akut hem .. max pris 15.000

  Referens exempel -

  Otroligt duktiga tålmodiga bästa Michelle Gaines har nått sådana framgångar med vackra WINCENT! Denna juvel till häst, vars pappa Wulkan blev vinnaren i Haflinger World Show 2015! Så denna snygga kille har att brås på!
  Nu är många intressenter på tapeten för Wincent och nu gäller det att välja det allra bästa nya hemmet för denna snygging som jag tror kan gå hur långt som helst med rätt ryttare. Det ska bli så spännande att följa honom! 🌟 Michelle är en sådan pärla och en superstjärna i sig att locka fram det allra bästa ur hästarna, som blir hennes bästa vänner. Hon får en sådan otrolig connection med hästarna - de kommunicerar rakt in i hjärtat ❤️ Är både rörd och så tacksam över hennes fantastiska arbete med min fina Wincent. Jag rekommenderar ALLA att låta sin häst tränas av henne - problemhäst eller inte! Alla hästar mår bra i Michelles träning / Regina Di Rinaldi

  https://www.gainesspiritualhorsetreatment.com

  First ad
  Kontakta annonsör

   Norrköping, Östergötlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (6)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad