Unik fastighet med otroliga möjligheter!

 • Annonsid: 1292113
 • 4 månader sedan
 • 1360 Visningar
 • 7 följare
14 500 000 kr
Sammanfattning
 • Boyta (m2):
  220
 • Antal Hektar (ha):
  30
 • Antal Rum:
  6

Välkomna till Tollsta! Fastighet med många möjligheter. Passar för den stora familjen, egenföretagaren, generationsboende, djurintresserade, uthyrning, eller bara för den som vill ha gott om plats. Det gediget byggda boningshuset som ursprungligen uppfördes i början 1900-talet har löpande renoverats sedan nuvarande ägare förvärvade fastigheten 2002-talet. Direkt intill huvudbyggnaden finns gårdens ursprungshus som än idag fungerar som en modern bostad. Uppväxt mysig trädgård med äppleträd och flaggstång och som inbjuder till både lek och odling. Stor uteplats i bästa solläge med pool.

Ekonomibyggnaderna innehåller lada, gamla djurstall, verkstad/garage och kontorsrum. Här finns fina ytor för en verksamhet eller en utrymmeskrävande hobby.

Läget är perfekt med pendlingsavstånd till såväl Stockholm som Uppsala vilket skapar en bra kombination av land och stad. Endast 4 min med bil till centrala Märsta och Märsta station och 12 min till Arlanda och hela världen.

Vackert beläget, mellan Märsta och Odensala, med utsikt över det vackra åkerlandskapet.
Lantligt, men ändå nära till service och kommunikationer. Ca 2,3 km till Märsta tågstationen ca 3 km till centrala Märsta, där det finns all tänkbar service.

Kontakta mäklare för mer information och visning!

Pris: 14 500 000 kr
Läs mer och kontakta mäklaren

First ad
Kontakta annonsör

  Stockholms län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad