Utbildad djurvårdare söker jobb.

  • Annonsid: 1357292
  • 3 månader sedan
  • 101 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Typ:
    Anställning

Jag söker nu ett hästjobb där jag kan utvecklas och få mer erfarenhet av olika typer att hästar.
Jag är utbildad djurvårdare och har en hunddagisutbildning där det lades många timmar på kursen “skötsel av anläggning“.

Jag är en tjej på 22 år och har i över 16 år tränat olika typer av hundar, hästar samt katter. Jag har haft hästar runt mig sedan jag var 4 år då jag började rida och min mamma och jag valde att ta hand om en envis liten shettlandsponny. Sedan jag var 12 år öppnade och stängde jag ett hunddagiset själv vilket gjorde att jag i tidig ålder fick lära mig att ta eget ansvar och sköta om en stor anläggning. Under hela min skolgång i grundskolan red jag på ridskola och hade samtidigt ett arabiskt fullblod som jag tog hand om på sidan av skolan. När jag senare skulle söka gymnasium så var det ett självklart val. Jag flyttade då som 16 åring upp till Värmland för att studera hundsport på ForshagaAkademin.

Under mina 3 år på ForshagaAkademin läste jag bland annat:
Aktivitetsledarskap - 100p
Biologi, naturbruk, specialisering- 300p
Biologi 1 - 100p
Djur specialisering - 100p
Djuren i naturbruket - 100p
Djurens biologi- 100p
Djurhållning- 100p
Djurvård inom djurens hälso- och sjukvård 1 - 100p
Hundkunskap 1,2,3- 300p
Naturbruk - 200p
Naturkunskap 1a1 - 50p
Träning av hund- 100p
Sällskapsdjur 1 - 100p
100 poäng = 100 timmar

Jag är en väldigt driven person som älskar att bygga relationer med djur. Jag har mycket med mig från mina år som hundtränare, dels att kunna sätta tydliga regler och gränser men också att kunna läsa av djuret för att komma fram till vilken metod som funkar bäst för just den individen som jag hanterar. Jag är orädd och har unghästvana.

Med min struktur, ordning och reda, glädje, positivitet och min kreativitet tror jag att jag kan bidra med mycket bra energi till mina medarbetare. Jag trivs bra med att jobba både ensam och i grupp.
Om det skulle dyka upp någon tjänst hos er som ni tror skulle kunna passa mig, antingen deltid eller heltid, så får ni jättegärna höra av er till mig.

Nicoline Krulle
0725430015
Nicoline@nitensa.se

Jag hoppas att ni får en fortsatt trevlig dag! / Nicoline Krulle

First ad
Kontakta annonsör

  Östergötlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad