Utbildning

 • Annonsid: 1528784
 • 15 dagar sedan
 • 210 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  På en vacker, privat gård på Söderslätten kan vi ta emot hästar för träning och tävling, utbildning och försäljning. Vi erbjuder fantastiska faciliteter och en väldigt lugn och harmonisk miljö där hästarna står i centrum och vi arbetar individuellt med varje individ. På grund av det begränsade antalet boxar och den långa erfarenheten och djupa förståelsen vi kan erbjuda, får varje häst ett skräddarsytt paket, baserat på dennes individuella behov.

  Jag har själv vinster upp till MsvB dressyr i Sverige och 10 års erfarenhet av dressyrutbildning från England. Jag är en mjuk och empatisk ryttare och värdesätter hästens förståelse och glädje för sitt arbete. Rebecca har både lång utbildning och erfarenhet av att rehabilitera hästar från galoppen och från skada. Tillsammans arbetar vi för att just din häst ska få ut det bästa av sin tid här och sin utbildning.

  Vi har också ett fantastiskt team bakom oss med utmärkta tränare, hovslagare och kiropraktorer. Allt detta är tillgängligt för dig som lämnar din häst här!

  För mer information, vänligen kontakta mig!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Trelleborg, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad