Utbildning & Utveckling

 • Annonsid: 1483787
 • en månad sedan
 • 115 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej!
  Nu har jag återigen möjlighet att ta emot islandshästar på träning, inridning, vidare utbildning och/eller försäljning.

  Målet är att forma en bärande, arbetsvillig ridhäst med framåt bjudning samt taktrena lättväxlade gångarter. För att uppnå detta kommer fokuset ligga på lösgjordhet och framåttänk. Därför sker träningen i varierande former beroende på behovet hos individen t.ex Longering, terrängridning, banridning m.m.

  Och vem är jag? Emma Li Andersson är mitt namn, en hästtokig tjej från Gävle men numera placerad på Gotland. Under mina 16 år i livet har jag hunnit rida ett X antal olika hästar med en rad olika personligheter, viljor och egenheter.

  I 14 år har jag bland annat provat trav, allround ridning på "vanlig" häst samt islandshäst, inridning, turridnings & ridläger ledare, och de senaste 10 åren har det näst intill bara blivit islandshästar.

  Idag äger jag själv 3 härliga kusar som tränas för tävling 5-6 dagar i veckan. Tävlingar är ett stort intresse. De senaste 4 åren har jag korats till distriktsmästare på ön (då deltog jag inte ett av dessa år) 3 gånger. Deltagit i Lag-sm. Kvalat till geadinga sm men valde att inte delta på sm. Tävlat distans, trail, smáli och speedpass på klubbnivå med goda resultat. Tidigare har jag jobbat med turridning, sommarjobbat med träning av hästar och inridning hos Jamila Berg m.m.
  // Emma Li

  First ad
  Kontakta annonsör

    Gotlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad