Utbildning-inridning -tävla

 • Annonsid: 1517025
 • 3 månader sedan
 • 272 Visningar
 • 3 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej. Jag är en 16 årig tjej som bor på en egen hästgård i hasslösa ( mellan skara och Lidköping ). Jag har 1 egen ponny som ja tävlat en hel del med med bra resultat. Sedan har jag ett 4 årigt sto som jag har på foder och utbildar och tränar. Har nu möjlighet att ta emot en häst/ponny för inridning/tillridning/tävla osv. Jag har ridit i hela mitt liv och min mamma har oxå ridit hela hennes liv så en familj med mycket kunnighet inom ridsporten. Har goderfarenhet av både unghästar, energiska, och snälla hästar. Är väldigt lugn bland hästarna och dom flesta hästar jag ridit blir oftast lugna och avslappnade.
  Bor på en gård med fina stora och mindre hagar men egen ridbana och ridhus 5 min skritt bit bort, många och fina uteritts vägar med bra sandvägar och backar. Litet luftigt stall med bara 3 hästar som står där nu så gästhem kommer ha sällskap men ett lugnt ställe. Har även en lösdrift om hästen trivs bäst ute :)Går inte i skolan så jag lägger all tid på hästarna så dom kommer alltid gå i första hand och vara omskötta. Jobbat på olika hästjobb och just nu jobbar jag i ett galoppstall, så har god erfarenhet i dom mesta grenarna.

  För mer info eller om du är intresserad hör av dig här eller skicka gärna ett sms eller ring
  0738488105.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Lidköping, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad