Utbildning och försäljning

  • Annonsid: 1355567
  • en månad sedan
  • 71 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
6 500 kr

Det är både känslomässigt och tidskrävande att sälja sin häst. När du väl bestämt dig för att sälja kan det därför vara skönt att inte behöva organisera allt det praktiska runt omkring. Hos oss får hästarna gå ute från morgon till sen eftermiddag i en hage efter ditt önskemål. Stallet är ljust och luftigt och varje box har ett stort fönster där hästen kan titta ut. Det finns goda förutsättningar för att ta emot spekulanter och jag har ständigt kunder som vänder sig till mig i sökandet efter sin nya stjärna.
Jag lägger stor vikt vid att häst och ryttare ska trivas med varandra och att hästen hamnar i ett hem där den får göra det som just den är bra på.

Jag är utbildad ridlärare Level 2 och har över tio års erfarenhet som yrkesverksam i branschen. Jag har utbildat flertalet hästar samt tävlat upp till Msv nivå i dressyr och tidigare även tävlat en del hoppning.

Välkommen att ringa Julia Andréasson för att skräddarsy upplägget kring just din häst.
0738456094

First ad
Kontakta annonsör

 Åtvidaberg, Östergötlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (3)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad