Utbildning, tävling eller kanske längre samarbete

  • Annonsid: 1351687
  • 2 månader sedan
  • 64 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
4 000 kr

Hej! Jag kommer nu framöver att kunna ta hit en häst igen för till exempel tillridning, tävling och träning, försäljning eller kanske skulle du vilja ha ett längre samarbete där jag helt enkelt rider och utbildar din häst. Jag är öppen för alla förslag men kan tyvärr inte ta hit häst på inridning då jag oftast är ensam med mina hästar.

Jag är 26år och har tidigare tävlat upp till 1.35m med meriter, men sista åren har jag mestadels ridit unghästar och bland annat visat uppsuttet på unghästtest med diplom som resultat och kvalade och red i Falsterbo på min egna unghäst när han var 4år. Jag har utbildat från grunden och upp till 140 hoppning och medelsvår dressyr, men tävlar endast hoppning.
Tränade under en längre tid regelbundet för Sylve Söderstrand, Tobias Grönberg och även unghästutbildaren Magnus Österlund, som jag även tränar för i dagsläget.

Jag är alltid noga med att sätta hästarna först och är duktig på att anpassa mig efter hästen som individ. I sadeln är jag mjuk, följsam, orädd och har god balans. Jag sätter tillsammans med dig som ägare upp en bra plan för din häst under tiden den ska vara hos mig och du får regelbunden uppdatering om hur allt går.
Har du frågor är du välkommen att höra av dig. Priset varierar beroende på vad du vill uppnå med hästen under tiden den står hos mig, så kontakta mig gärna för ett exakt pris. Priset i annonsen är ett riktpris.
Med vänlig hälsning, Emma

First ad
Kontakta annonsör

 Oskarshamn, Kalmar län, Sverige


Fler annonser från säljaren (3)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad