Utbildning, träning eller tillridning!

  • Annonsid: 1332582
  • 3 månader sedan
  • 29 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
5 000 kr

Ledig plats för utbildning, träning eller tillridning! Passa på innan vintern kommer, från och med November kommer jag inte ta emot fler hästar förens till våren.

Mycket utevistelse och ett lugnt litet stall, mycket fina ridvägar med lite trafik samt paddock. Jag har mycket erfarenhet av inridning, utbildning och tillridning. Jag har alltid fokus på att hästen ska ha en villig och positiv attityd till att samarbeta, och självförtroende i sin uppgift. Jag tar mycket hänsyn till hästens förutsättningar, både mentala och psykiska sådana.

Jag rider efter klassiska och akademiska principer även om min grund är modern från början. Jag har mycket fokus på ridning ska komma ifrån sitsen och att hästen alltid ska ha en egen bärighet och styrka. Jag kombinerar oftast arbete från marken med uppsutten ridning, allt för att göra det så logiskt och enkelt för hästen som möjligt att lära sig och förstå både hur dess kropp fungerar och vad som önskas av den.

Jag är en liten och lätt ryttare (161cm/45kg) och kan därav ta emot allt från B-ponny till mindre storhäst.
Låter det intressant så hör gärna av er, så kan jag berätta mera! Finns mellan Karlstad och Grums.

Skicka Pm eller SMS till (som första kontakt) 076-8618512
ErikaStorbraten@hotmail.com

First ad
Kontakta annonsör

 Karlstad, Värmlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad