Utebox ledig i litet mysigt stall

 • Annonsid: 1768583
 • 7 dagar sedan
 • 284 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
1 800 kr


  Nu har vi en utebox ledig hos oss! Vi söker ett sto som är van att gå i flock och har en trygg och trevlig människa.

  Litet, mysigt stall i Kyrkheddinge, strax söder om Lund, med 4 stallboxar och 2 uteboxar. Stora hagar med vindskydd & träd. Hästarna får mycket utevistelse. Från maj till september går de ute dygnet runt. Här går hästarna tillsammans i flock när de lärt känna varandra.

  Stallboxarna är anpassade för ponny eller liten häst och har vattenkoppar, fönster, och belysning och uteboxarna är godkända för storhäst. Vi har en nyrenoverad, fräsch, uppvärmd och säkrad sadelkammare, samt en nyrenoverad lounge för skön avkoppling efter eller innan ridpasset och med gott om plats för din utrustning. Kyl, frys, mikro, vattenkokare finns i loungen. Du får en egen garderob.

  Ridbanan som är 20x30 meter är belyst och har bra underlag. Vi bor på gården och har därför extra god uppsikt över hästarna och stallet.

  Det finns flera grusvägar här, men den närmsta otrafikerade ridvägen är Banvallen direkt utanför hagen, som sträcker sig ca 4.5 mot Dalby. Med transport når du flera fina ridskogar, 10 till 15 minuter bort. Ridhus 5 km bort.

  Vi beställer hem rapspellets och analyserat hösilage som ni kan köpa till självkostnadspris.

  Stallet ligger 8 km från Lund, 6 km från Dalby och 2 km från Staffanstorp. Det går lätt att ta sig hit med kollektivtrafik, Busslinje: 174 / 175 | Busshållplats: Kyrkheddinge Väg 11 med 1000 meters gångavstånd.

  Kostnad per häst 1800 kr/månad. Tre stallpass i veckan per häst.

  Välkommen att ringa om du har några frågor eller vill komma och titta!
  Anna 073-2005333

  För fler bilder:
  https://m.facebook.com/Kyrkhastinge/?ref=bookmarks&mt_nav=0

  First ad
  Kontakta annonsör

   Kyrkheddinge, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad