Uthyres till verksamhet

 • Annonsid: 1320023
 • en månad sedan
 • 288 Visningar
 • 2 följare
Inget pris
Sammanfattning
 • Boyta (m2):
  125
 • Antal Hektar (ha):
  34
 • Antal Rum:
  5

Jag lägger ut denna annonsen för att se hur möjligheterna ser ut att hyra ut delar av vår gård till någon som vill bedriva verksamhet här.
Gården har ett fantastiskt läge centralt i Karlshamn. 34ha mark, fördelat på 24ha skog och 10ha fina hagar med bra elstaket. Ridbana med bra underlag och hindermaterial, 20x40m. Vi kommer att anlägga en ny, stor gräsbana till nästa säsong samt en anlagd rid/galoppslinga på 1,1km tänkt till konditionsträning.
Två stallar med fina boxar + ett ponnystall.

Flera ridhus finns inom kort köravstånd. Gården är mitt livsprojekt så planer på att bygga alla faciliteter i framtiden finns.

Modernt hus med stora golv-till-tak fönster som ger mycket ljusinsläpp. 5 rum och kök + förvaringsutrymmen och walk in closet. Stort härligt trädäck ut mot fri natur i västerläge. Damm byggd ur ett stenbrott med vattenfall. Den som har gröna fingrar kan verkligen skapa en helt spektakulär trädgård att njuta av här!

Idag bedriver jag en mindre verksamhet av försäljning, avel och tävling av tävlingshästar för hoppning. Det hade varit roligt att dela gården med någon med samma mål och visioner som mig.

Tanken är att hyra ut huset och boxplatser. Är du intresserad av detta så skicka ett mail till mig och beskriv vilken typ av verksamhet du vill bedriva här, vem du är och antal boxplatser du behöver så ska jag berätta mer.

First ad
Kontakta annonsör

 Karlshamn, Blekinge län, Sverige


Fler annonser från säljaren (3)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad