UTOMLANDSPRAKTIK

  • Annonsid: 1293651
  • 3 månader sedan
  • 87 Visningar
  • 0 följare
Inget pris
Sammanfattning
  • Typ:
    Praktik

Hej
Vi är tre tjejer som går första året på Öknaskolans Naturbruksgymnasium, inriktning häst. Under våren 2020 har vi bestämt att vi vill ha 2-3 av våra 12 veckors praktik utomlalands. Vi tänker oss England, Tyskland eller Spanien för tillfället, men andra destinationer inom Europa är även intressant. Vi önskar att praktisera på en större hästgård eller tävlingsanläggning. Jag själv kommer att ha fyllt 18 och därmed blivit myndig när praktiken är aktuell, är därmed beredd att ta mer ansvar än dom andra två som fortfarande kommer vara 17 år. Gärna möjlighet till boende skulle vara smidigt, då vi förväntar oss långa och lärorika arbetsdagar, både på marken och uppe i sadeln. Låter det som något eller har du något tips på anläggning som söker praktikanter?
(Även praktikplatser i Sverige är intressanta då vi även har resterande veckors praktik här, antingen för en eller flera)

Med vänlig hälsning
Fanny Jakobsson, Moa Denkert, Wiktoria Wroblewska
0729061328

First ad
Kontakta annonsör

 Stockholm, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad