Utvecklande och långsiktigt samarbete

 • Annonsid: 1459881
 • 21 dagar sedan
 • 119 Visningar
 • 5 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej!
  Jag heter Hilda Sjöstrand och fyller 20 år nu i sommar, jag flyttade förra hösten till Stockholm från Skåne, Helsingborg, för att börja plugga ekonomi. I samband med min flytt sålde jag min senaste häst och har sedan förra hösten saknat stallet, hästarna och att rida väldigt mycket. Därför letar jag nu efter dig som behöver hjälp under veckorna med din häst/hästar, jag söker ett samarbete som är givande för båda parter. För mig är det viktigt att vi delar värderingar och synsätt, jag är dock mycket flexibel och har förståelse för att alla har ett särskilda rutiner och önskemål, vilket jag är villig att anpassa mig efter.

  Jag har ridit hela mitt liv och har under de senaste 10 åren haft egen häst/hästar samt hjälpt till i olika stall och med andras hästar som extra jobb vid sidan av skolan. Jag har tävlat upp till och med 1.25 och tränade regelbundet för olika tränare nere i Skåne inom både hoppning och dressyr. Jag har erfarenhet av unghästar samt hästar med mycket blod. Jag är orädd, men följsam som ryttare och vill alltid lära mig något nytt och utvecklas.

  Jag tar god tid på mig att hitta rätt, det viktigaste för mig är att hitta rätt häst, ägare och stall eftersom det jag söker är ett långsiktigt och utvecklade samarbete. Tack på förhand. Har du några ytterligare frågor eller intresse av mer videos/bilder så återkom gärna, jag ser fram emot att höra från dig.

  Referenser finns.

  Hälsningar, Hilda

  First ad
  Kontakta annonsör

   Stockholm, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad