Uvex Perfexxion ll glamour

 • Annonsid: 1473865
 • en månad sedan
 • 101 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
2 600 kr

 • Märke:
  Uvex
 • Modell:
  Perfexxion II glamour
 • Skick:
  Oanvänd

en sofistikerad kombination av sportighet, temperaturreglering och säkerhet.
Ett viktigt element i denna utveckling är det innovativa uvex Pentagon Dynamic Ventilation System, som kombinerar trenddesign med optimal temperaturreglering.
De förstorade, befintliga ventilationskanalerna i kombination med den innovativa honeycomb-strukturen har förbättrat luftutbytet avsevärt jämfört med tidigare system.
Den nya glamourversionen har 44 eleganta Swarovski®-kristaller inlagda i den nya designen och ventilationsgallerna matchar hjälmens färg, vilket ger superstjärnan bland uvex ridhjälmar en avsiktligt lågmäld stil.
Den smalare formen på ridhjälmen innebär att perfexxion II är ännu lättare än föregångaren och ergonomiskt perfekt anpassad till kraven på sportig ridning.
En annan av ridhjälmens säkerhetsrelevanta innovationer är det utökade ytterskalet på baksidan, som sträcker sig över nacken för att ge maximalt skydd - inklusive baktill av ryttarens huvud.
En utskärning för hästsvans garanterar bekväm passform.
Denna ridhjälm erbjuder lättare och mer omfattande skydd än någonsin tidigare. Bärkomforten förbättras också av interiören.
Tvättbara paddar av mjukt material och minnesskum, samt IAS 3D-storleksjusteringssystem som garanterar perfekt passform på varje huvud. 


I priset ingår även en vadderad hjälmväska.
Hjälmen har storlek M 57-59cm

First ad
Kontakta annonsör

  Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad