Vackert arabsto

 • Annonsid: 1437352
 • 17 dagar sedan
 • 699 Visningar
 • 20 Favoritmarkeringar
60 000 kr

 • Inriktning:
  Utställning, Hoppning, Dressyr, Avel, Allround
 • Ras:
  Araber
 • Mankhöjd:
  156 cm
 • Kön:
  Sto
 • Födelseår:
  2014
 • Färg:
  Fux
 • Namn:
  Watinah
 • Ursprungsland:
  Danmark

E: Nader Al Shaqab (WN Star of Antiqua, Monogramm, Besson Carol, Bey Shah)

U: Walinah (Ansata Selman, Prince Fa Moniet, El Mokari, El Shaklan)

Vacker, typad och stort steg. Detta sto är importerad från Danmark av mig 2017. Hon är köpt direkt av uppfödaren Lone Husted. När jag köpte henne var hon inriden och dräktig med den vackra vita hingsten Sultan Al Shaqab. 2018 fick jag ett underbart stoföl som finns kvar hos mig att se.

Watinah har ett mycket milt uttryck och är en klippa i mycket av hennes hantering. Hon älskar att bli ompysslad och vill gärna att du ger henne all din uppmärksamhet. En rolig häst som man ofta skrattar åt när hon gärna vill pussas och bli kliad. Rids mest i dressyr och i skogen, är hoppad ett fåtal ggr uppsuttet och även löshoppad som hon tycker är väldigt kul. Hon är även tömkörd och longerad mycket. Pigg vid uteritt men oxå mycket lätt i munnen och har aldrig försökt rusa iväg. Upplever hon som mycket smidig, elastisk och formbar. Ej någon nybörjar häst då hon fortfarande är ung och behöver en tydlig och lugn ryttare. Hon går oftast hel eller halvskodd då hon är lite ömfotad, i övrigt väldigt fin hovkvalite. Vaccinering, vardaglig hantering, avmaskning, duschning m.m. är hon väldigt snäll med. Är tyvärr lite krånglig med transporten. Allt med pass, vaccinering, avmaskning och tandkontroll är uppföljt precis som det ska så hon har alla förutsättningar för att ställas ut/tävlas. Självklar registrerad i Arab. Hon är även kollad av kiropraktor två ggr senaste månaden för att se så att kroppen är mjuk och smidig.
Älskar barn och är van vid hundar, katter och traktorer, trafiksäker i det mesta. Kan stå på både box och lösdrift och har inga olater. Hon verkar medelhög i rang och mår bäst av att gå i en liten flock med tydlig ledare. Van att gå med både ston och valacker. Står för närvarande hos fodervärd som håller igång henne i ridningen. Rids ca 4-5 ggr i veckan så är i fin form. Hon rids för dressyr instruktör ca en gång i veckan. Rids både själv och i grupp. Ingen utrustning följer med i priset. hennes dressyrsadel går att få köpa till. Säljs endast till femstjärnigt hem och endast seriösa köpare ombeds att höra av sig.
Hon säljs för 60000;- plus moms.
bilden på skimmeln är på hennes avkomma född 2018.
Fler filmer finns vid intresse.

Tveka inte att höra av dig om du är intresserad av min pärla=)

du kan nå mig på telefon: 0735702002

eller mail: windbackaarabians@outlook.com

//Sara Nordlander

First ad
Kontakta annonsör

 Koppom, Värmlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (5)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad