Vackert Connemara sto till salu

 • Annonsid: 1895338
 • 4 månader sedan
 • 1526 Visningar
 • 25 Favoritmarkeringar
42 000 kr

 • Inriktning:
  Working Equitation, Allround, Hoppning, Övrigt
 • Ras:
  Connemara
 • Mankhöjd:
  146 cm
 • Kön:
  Sto
 • Födelseår:
  2021
 • Färg:
  Skimmel
 • Namn:
  Glenlo Sweet Step
 • Ursprungsland:
  Irland

Vi använder namnet Colleen för vårt lilla sto, även om det inte är hennes avelsnamn. Jag är tyska och använder ett översättningsprogram eftersom min svenska inte är så bra än. Så om något låter konstigt, ber jag om ursäkt.
Om hennes förflutna:
Hon föddes 12/07/2021, så lite sent på året. Jag köpte henne på Irland förra året och tog med henne till Sverige. Hon levde vilt på Irland. På den tiden var hon lite utsvulten, men hon har blivit ett vackert, friskt sto. Hon känner veterinären och hovslagaren.
Om karaktären:

Hon är väldigt, väldigt söt och är van vid hundar och barn. Hon skulle inte skada någon. Hon behöver fortfarande lite träning, särskilt för att inte nafsa på dig om du kliar henne lite när hon är kliande.
 Hon är alltid lite blyg i början och behöver en mycket tålmodig och kärleksfull uppfostran. Då kommer hon att bli en fantastisk ridponny. Om du vill göra saker för snabbt med henne gör hon inget farligt, men hon gör lite galna ögon, men inget mer. Men hon är inte bekväm då. Om man ger henne tid och är snäll mot henne så gör hon allt med en och är väldigt tillgiven och människokär. 
Hon är väldigt smart i förhållande till de andra hästarna. 
Hon har roligt när hon hoppar över liggande träd och vattendiken. Därför kommer hon säkert att bli en bra hopphäst om hon lärs upp tålmodigt. Hon hoppar också runt mycket av glädje, som du kan se i videon.
 Hon är den lägsta i hierarkin. Hon kan vara lämplig för barn senare.
 Hon gillar att gå på promenader i skogen och springer inte iväg heller.
 Även om jag ofta gör det med henne, är hon inte glad över myggspray. Men förutom att springa iväg, gör hon inget dåligt när du hämtar sprayen. 
Hon är lite blyg med nya människor i början, men när hon känner någon bättre kommer hon springande och är nyfiken. 
Hon har den bästa karaktären.
Kropp, hälsa:

Hon är inte riktigt 140 cm lång för närvarande. Jag uppskattar att hon kommer att växa till ca 145. Hon är lite kantigt byggd. En perfekt hals skulle behöva vara lite längre, men det är inget fel på hennes kroppsbyggnad. Så du måste ta hänsyn till det när du rider in henne. Hennes gångarter är mycket fina och svängande. Och hennes hoppteknik är mycket bra. Det är därför jag är säker på att hon kan göra dressyr och hoppning mycket bra senare. Kanske inte i OS, men i lägre tävlingsklasser.
 När hon kom hit var hon lite mager och sjuk. Men allt är bra igen.
 Hon är i det öppna stallet och har definitivt solida ben, vilket är vanligt med Connemara-ponnyer.
 Hon är vaccinerad och avmaskad.

First ad
Kontakta annonsör

 Älmhult, Kronobergs län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad