Vackert fullblodssto

 • Annonsid: 1567037
 • en månad sedan
 • 2998 Visningar
 • 82 Favoritmarkeringar
55 000 kr

 • Inriktning:
  Allround, Dressyr
 • Ras:
  Fullblod
 • Mankhöjd:
  162 cm
 • Kön:
  Sto
 • Födelseår:
  2012
 • Färg:
  Skimmel
 • Namn:
  Etasha

Etasha är ett fullblodssto född 2012-03-28. Hon har varit i min ägo sedan juni 2019 och tanken var alltid att hon skulle stanna hos mig tills åldern tog ut sin rätt, men då livet kommit emellan kommer jag inte ha den tiden hon förtjänar. Därför är Grållan nu till salu. Etasha har hos mig inte tävlats något då intresse inte funnits samt att jag inte känt mig redo. Hon kan grunderna och skolor som sidorörelser. Etasha älskar att lära sig nya saker och utvecklas snabbt bara hon hålls igång. Hon är inte hoppad något de åren jag haft henne förutom löshoppning pga min hopprädsla. Hon är hoppad i sitt tidigare hem men endast små höjder, jag säljer henne inte som någon hoppstjärna.
Jag köpte henne direkt från uppfödaren och då var hon inte jätte utbildad, under åren jag haft henne har hon tyvärr fått vila en del (ej pga skada) vilket gjort att jag inte kunnat utbilda henne i den takt som jag önskat. Hon är fullt igång idag och tränas regelbundet av min medryttare och mig. Hon är snäll att rida ut på, det värsta hon gör är att frysa fast tills hon inser att det inte var så farligt. Hon har ett fantastiskt psyke och en underbar personlighet. Hon kommer alltid fram och hälsar i hagen, tar gärna en godbit och myser.
Grållan är ingen nybörjarhäst trots att hon är hur snäll som helst. Hon ställer krav på sin ryttare och kan ha en del attityd, ha i åtanke att det är ett sto. Ingen skadehistorik. Hon är lätt att lasta, duscha klippa osv. Men hon gillar inte att stå uppbunden när det är dags för hovslagaren. Hon är inga problem att sko, men hon kan snabbt bli uttråkad och vill då kunna ta något steg fram/bak. Bäst är att låta henne göra det för då står hon still resten av tiden.

Etasha trivs inte att stå på box, hon vill stå på lösdrift. Jag har haft henne uppstallad på ridskola och i privatstall. På ridskolan fick hon gå på lösdrift då hon blev jättestressad inne på box av allt ljud. Det var för mycket människor och hästar för hennes smak. I privatstallet där hon står nu sover hon på box, vilket funkat okej. Men jag säljer henne endast till dig som kan erbjuda lösdrift, självklart kan hon sova inne de nätter som behövs (ex nyår) men annat än det vill hon stå ute. Jag upplever att hon är mycket fräschare när hon inte står på box. Alternativ du som har eget litet stall eller stallplats i ett stall med max 4-5 andra hästar. Hon gillar INTE när det lever om runt henne.

Jag söker dig som vill ha en häst att ha roligt med på banan och även rida ut, inga stora tävlingsambitioner då jag har jättesvårt att se att hon skulle trivas i de miljöerna. Du ska kunna erbjuda lösdrift eller mindre stall med få människor och hästar. Du ska ha erfarenhet av energiska hästar med lite attityd, samt kunskapen att utbilda henne vidare. Jag är mycket noggrann med vem som blir Grållans nya människa. Hon säljs med all utrustning så som 2 sadlar, 2 träns, täcken osv. Skicka ett meddelande i hästnets meddelandefunktion eller sms på 072-2011090.

First ad
Kontakta annonsör

 Munkedal, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad