Vackert sto

 • Annonsid: 1936319
 • 17 dagar sedan
 • 1065 Visningar
 • 27 Favoritmarkeringar
80 000 kr

 • Inriktning:
  Island
 • Ras:
  Islandshäst
 • Mankhöjd:
  139 cm
 • Kön:
  Sto
 • Födelseår:
  2012
 • Färg:
  Skimmel
 • Namn:
  Aradís
 • Ursprungsland:
  Sverige

Aradís är ett 11 årigt fyrgångssto. Helt okomplicerad och en glad och nyfiken tjej.
Hon är inte viktbärande och hon vill helst bli lyxig skogsmulle. Hon kan nog med rätt kunnig person tränas för tävling men hon vill inte nöta på ridbana flera ggr i veckan. Däremot ambitös och framåt.
Vi har sett att hon inte tycker det är jättekul med ridbana och vill därför se om det finns ett hem som söker en bästa vän för uteritter och kurser hellre än hårdare träning. Hon har varit i ridhus och på ovalbana och gillar båda bättre än paddock.
Hon skulle nog älska att få bli mamma också. Hon har ett toppenlynne och fina gångarter. Mycket man och är uttrycksfull!
Aradís älskar livet! Aldrig sur. ♥️

Aradís trivs bäst på lösdrift med snälla kompisar och hon är låg i rang, hon kan stå på box, hon bör inte gå på fri tillgång eller fullt bete då hon är väldigt lättfödd. Vi har betat henne för hand eller i mindre hage en stund varje dag. Hon kan lämnas ensam i hage och stall.
Hon älskar att komma ut i skogen och få galoppera, det är det roligaste hon vet. Hon kan ridas ensam och i grupp. Hon har jättefin skritt, trav och galopp. Tölt finns med mycket aktion men behöver mer styrka.

Aradís är tränad att stå still vid uppsittning med pall och brukar få en godis för det, och är superduktig på att parkera vid pallen vid avsittning. WE skulle hon älska då hon är följsam och klarar små rörelser och hon gillar att hoppa lite ibland. Hon gillar tömkörning men har lite respekt för tömmarna så då behöver man vara kunnig i detta själv. 💕

Hon är trafiksäker och trygg. Orädd för tunga maskiner och skällande hundar. Van vid buller.
Hon har mycket motor och aningen känslig men på ett bra sätt, men kan bli lite stark i grupp så därför ingen ren nybörjar/barnhäst. Men en van ryttare kan lätt rida henne. Hon är otroligt snäll och rolig att rida. Anpassar sig efter ryttaren.
Är lite enmanshäst, därför ej till verksamhet.

Ingen fång eller eksem.

Hemmet är viktigt då hon betyder väldigt mycket för oss. Hon har varit dotterns bästa vän och hjälpt henne med ridrädsla. Deras resa har varit som en saga. ♥️
Aradís älskar sin familj. Vi vill gärna att nya ägare matchar Aradís sätt. Glad och positiv, en gnutta envishet och redo för äventyr.

Massor av fin utrustning som passar finns att köpa till.

Kontakt via pm i första hand. Berätta vad du kan erbjuda för hem till finaste Aradís.

Säljs privat. Så länge annonsen finns kvar så finns Aradís kvar.

First ad
Kontakta annonsör

 Bålsta, Uppsala län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad