Valack född 2018 efter Zaffrano- Sir Schölling- Chapman-Pegasus

 • Annonsid: 1363656
 • 2 månader sedan
 • 160 Visningar
 • 3 Favoritmarkeringar
100 000 kr

 • Inriktning:
  Dressyr
 • Ras:
  Varmblod (Halvblod)
 • Mankhöjd:
  158 cm
 • Kön:
  Valack
 • Födelseår:
  2018
 • Färg:
  Brun
 • Namn:
  MSB Myrano
 • Blup:
 • Ursprungsland:
  Sverige

Myrano är en individ man lägger märke till och han vill vara till lags. Snäll att hålla på med. Går rakt in i släpet de gånger han har åkt. Blir stor men åt det ädla hållet Det finns vid intresse se syskon som är sålda på nära håll, helsyster på 2år och en bror efter Dahlwinne som är 3 år.
Mamma uppfostrar sina föl till självständiga individer och sto stammen är Sherlock Holmes som var Bundeschampionatsegrare. På mödernet är det den framgångsrika blodskombinationen Warkant - Eiger I som lämnat många framgångsrika tävlingshästar, även i hoppning. Han förenar en mycket intressant blodskombination där han på fädernet är nära besläktad med bl.a. världscup- och OS-vinnaren i dressyr: Gestion Salinero, som segrade med otroliga 83% respektive 85%. Han var vid världscupen även representerad på mödernet av 3:an och 4:an som båda var efter Warkant.
Sir Schölling själv gjorde ett mycket bra bruksprov i Tyskland där han har belönats med 9 i samtliga gångarter. I Tyskland har han tack vare sina avkommor fått ett högt dressyrindex. Sir Schölling tävlades i Sverige av Gustav Johansson på intermediär-nivå.
Mamman Mynova nedärver storlek och bra temperament. Hon är efter Sir Schölling som själv gjorde ett mycket bra bruksprov i Tyskland där han har belönats med 9 i samtliga gångarter. I Tyskland har han tack vare sina avkommor fått ett högt dressyrindex. Sir Schölling tävlades i Sverige av Gustav Johansson på Intermediär-nivå. Även mormor reds av Gustav. Sir Schöllings Fader, Sherlock Holmes var Bundeschampionatsegrare. På mödernet är det den framgångsrika blodskombinationen Warkant - Eiger I som lämnat många framgångsrika tävlingshästar, även i hoppning. Han förenar en intressant blodskombination där han på fädernet är nära besläktad med världscup- och OS-vinnaren i dressyr: Gestion Salinero. Han var vid världscupen även representerad på mödernet av 3:an och 4:an som båda var efter Warkant.
Mynova har en halvbror, samma mamma som tävlade under 2019 med placering upp till Msv B som satsar på högre klasserna. Mynova själv har startats någon lätt klass i fälttävlan men efter en kraftig omkull ridning så har hon gått in i avelsboxen. Mynova är röntgad både i ryggen och benen utan anmärkning.
Mynova nedärver till sina föl sitt fina temperament och uppfostrar sina föl till självständiga och trygga individer men ändå med en elektricitet när det behövs. Bästa gångarten på fölen är galopp. De är även snygga att se på exteriört med bra poäng på detta
Mynova nedärver till sina föl sitt fina temperament och uppfostrar sina föl till självständiga och trygga individer men ändå med en elektricitet när det behövs. Bästa gångarten på fölen är galopp
Avdragbar moms

First ad
Kontakta annonsör

 Nyköping, Södermanlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad