Valack sökes

  • Annonsid: 1598679
  • en månad sedan
  • 193 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Ras:
    Islandshäst
  • Kön:
    Valack

Vi söker en valack, han ska vara trygg och stabil, kunna ridas av nybörjare i led på tur och även i paddock. Trafiksäker och lättöltad. Lättare eksem inga problem då vi knappt har några flygfän och det blåser mycket, vi har ett gäng eksemhästar som alla klarar sig fint utan täcke hos oss. De behöver inte ens smörjas/behandlas regelbundet. Lite äldre häst är inga problem så länge han är pigg och fräsh och har några roliga år att ge innan det är dags för pension.

Vi på Olofsbo Islandshästar i Falkenberg bedriver turridning till havet samt lite ridskola. Alla hästarna har minst 1 vilodag i veckan och de har egna medryttare som sköter och älskar dem lite extra. Vår gård ligger vid havet och hästarna går på stora lösdrifter året runt med fri tillgång på mat. Verksamhethästarna går i blandflock på vintern och uppdelade på sommaren, just nu består flocken av 7 ston och 7 valacker. På gården har vi även inackorderingar, föl, unghästar och hingstar. Bilder och filmer från vår verksamhet finns på vår facebooksida Olofsbo Islandshästar.

Vi vet att många känner sig osäkra på att sälja till verksamhet men hos oss är ju verksamhetshästarna det absolut viktigaste vi har, de är våra "kollegor" och får bästa möjliga omvårdnad. Vi kräver dessutom alltid att få längd, vikt och ridvana på alla som bokar turridning hos oss för att kunna säkerställa att hästarna och de som kommer och rider hos oss passar ihop både kunskaps- och storleksmässigt. Även om verksamhetshästarna rids mycket av nybörjare på turer så ser vi alltid till att de även rids kontinuerligt av rutinerade ryttare för att bibehålla deras gångarter och ridbarhet.

Vi är även intresserade av att låna passande häst på foder om du inte känner dig redo att sälja, kontrakt skrivs självklart.

First ad
Kontakta annonsör

 Falkenberg, Hallands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad