Välskolad B-ponny sökes

  • Annonsid: 1725073
  • en månad sedan
  • 0 Visningar
  • 5 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Dressyr, Hoppning, Allround
  • Mankhöjd:
    130 cm

Välskolad B-ponny sökes som läromästare till 10-årig tjej för blandad ridning i dressyr, hoppning, markarbete, uteritter etc. Med ponnyn ska dottern kunna delta på lektionsridning till en början, men också vara med på träning och framöver tävling i både dressyr och hoppning. Vi söker med andra ord en ponny att lära sig och utvecklas med och på sikt komma ut på tävlingsbanan. D.v.s. ponnyn innan den utpräglade tävlingsponnyn (”rallyräkan” eller känsliga dressyrponnyn) men för den delen ingen ren skogsmulle eller outbildad ponny. Ponnyn ska kunna hanteras av barn (under uppsikt av vuxen), ridas ut både med sällskap och själv. Om ponnyn är van att arbetas från marken med tömkörning eller är inkörd är det ett stort plus.
Min dotter rider idag i alla gångarter med mjuka händer och har börjat hitta egen balans. Jag skickar gärna filmer för att underlätta en bra matchning mellan ryttare och ponny.
Vi har boxplats på anläggning där det bedrivs kvalitetsmärkt ridskoleverksamhet och tillgång till externa tränare i både dressyr och hoppning och annan erfaren hästutbildad personal som support till hästägare. Varje vecka finns veterinär på anläggningen och självklart har vi tillgång till kompetenta yrkespersoner som hovslagare, hästtandläkare etc. Lång daglig utevistelse och utfodring 5 – 6 ggr/dag. Fina ridslingor runt anläggningen finns också.
Hästkunnig, engagerad och noggrann familj finns och som förstår vikten att ta hjälp när så behövs, både vad gäller träning och omvårdnad av ponnyn. Vi bor långt norrut men önskar träffa ponnyn och säljaren innan köp. Planerar en första resa söderut 22 – 24 april.
Prisidé: ca 50 – 100 kkr, utifrån ålder, utbildningsnivå och meriter
Vi är inte intresserade av nyimport, projekt eller ponny yngre än 8 år.
Nås via meddelande eller tfn: 0727-40 55 15

First ad
Kontakta annonsör

 Luleå, Norrbottens län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad