Välskött hästgård med väl omhändertagna byggnader och ca 15,8 ha mark.

 • Annonsid: 1321172
 • 3 månader sedan
 • 1234 Visningar
 • 26 Favoritmarkeringar
7 995 000 kr
Sammanfattning
 • Boyta (m2):
  220
 • Antal Rum:
  6
 • Byggnadsår:
  1984

Välkommen till denna idylliska gård i Skebobruk, cirka 1 timme med bil från Stockholm och 20 minuter från Norrtälje. Gården ger ett gott helhetsintryck med väl omhändertagna byggnader och fin trädgård. Bra storlek med en tomt på ca 15,8 ha (157 787 kvm). På gården finns bostadshus på hela 220 kvm med plats för den stora familjen. Huset är byggt 1984 och ombyggt 2017. Huset består av 6 r.o.k. samt en modern gäststuga därtill med all bekvämlighet man kan önska. Mycket väldisponerat hus med generös storlek samtliga rum. Sovrum med ensuite-badrum, vardagsrum med öppet upp till nock och stora fönsterpartier är bara ett par anledningar som gör detta boende till något utöver det vanliga. I anslutning bostadshuset finns allt som hör sommaren till. En stor pool, bubbelpool och härliga umgängesytor. Fint stall med 8 st boxar som av nuvarande ägare använts för Islandshästar. Önskas stall för större häst kan logen enkelt byggas om. Gårdscentrum har välskötta grus- och gräsytor. Utanför stallet finns ridbana, volt och hagar.

Från fastigheten har man ca 1 km till förskola, låg- och mellanstadieskola och idrottshall. Skebobruk har ett mycket rikt kulturliv och den lokala puben är mycket uppskattad bland de som bor i området. På orten finns ett bruksmuseum med utställningar om bruket och dess utveckling.

Denna fastighet består av två st fastigheter Skebo 1:326 samt Skebo 1:18.

Pris: 7 995 000 kr
Läs mer och kontakta mäklaren
Adress: Kolartorpsvägen 6, Norrtälje

First ad
Kontakta annonsör

 Norrtälje, Stockholms län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad