Välskött och vacker hästgård i Harbo!

  • Annonsid: 1318209
  • 3 månader sedan
  • 853 Visningar
  • 21 Favoritmarkeringar
3 995 000 kr
Sammanfattning
  • Boyta (m2):
    196
  • Antal Rum:
    8

Drömmen om att bo på landet, på en hästgård, med närhet till Uppsala centrum kan nu bli din.

Varmt välkomna till Eklundavägen 22, gården som upplevs bäst på plats!

Här bor ni i en lantlig miljö bland vackra skogar och grönskade åkrar inpå husknuten endast 35 minuters bilfärd från Uppsalas stadspuls. Ta grusvägen upp till tomten och vyn kommer ta er med häpnad. På fastigheten finner ni en huvudbyggnad, ett uthus som används som förråd, ett separat gästhus som kan hyras ut eller användas som extra boende för gårdens alla gäster samt en ekonomibyggnad med loge, nybyggt stall och en belyst ridbana.

Bostaden passar utmärkt för er som vill bedriva olika verksamhet eller som ett charmigt permanent boende – eller fritidsboende.

Huvudbyggnaden, som uppfördes i början på 1900 har varsamt renoverats och fått moderniserade tillval som smakfullt smälter in i med 1900 talets tidsepok. Bostadens yta om 196 kvm fördelar sig på en välkomnande hall med klinkerlagt golv. Ett stort och modernt kök i lantlig stil med en generös yta för matkonst, förvaring och större matgrupp. Från köket tar ni er ut till bostadens inglasade altan med en uteliggande pool där ni kan svalka er under sommarens varma dagar. Ett stort och öppet matrum, passar utmärkt för gårdens alla festligheter eller bara en plats att samlas på med nära och kära. I bostaden finner ni 8 rum, varav 4 sovrum och 2 badrum. I bostadens källarplan finner ni en tvättstuga och ett pannrum.

Ekonomibyggnaden i form av en stor ladugård med loge rymmer det mesta. Här finns möjligheter och plats för en maskinhall, garage, förråd samt utrymme för djurhållning. Eller varför inte ha ett stort midsommarfirande uppe på logen? Låt kreativiteten flöda då möjligheterna är stora!

Nybyggt, isolerat stall uppfördes år 2016 och har en yta om 10,8x27,6 meter. I stallet finns 9 st boxar från Ydre-grinden med plastplank som ilägg, 8 st 10,5 kvm och 1 fölbox på 12,25 kvm. Alla boxar har öppningsbara fönster där hästarna kan titta ut samt öppningsbart galler på fronten med snurrkrubbor för att lättare kunna fodra. I byggnaden finner ni även sadelkammare, tvättstuga, förråd, foderkammare och foderlada/förråd!

På tomten finns en belyst ridbana om ca 25 x 45 meter.

Pris: 3 995 000 kr
Läs mer och kontakta mäklaren
Adress: Eklundavägen 22, Harbo, Heby

First ad
Kontakta annonsör

 Harbo, Uppsala län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad