Välstammad framtida stjärna

 • Annonsid: 1356775
 • 24 dagar sedan
 • 185 Visningar
 • 7 Favoritmarkeringar
25 000 kr
Sammanfattning
 • Ras:
  Welsh
 • Mankhöjd (cm):
  147
 • Inriktning: Dressyr,Körning,Hoppning,Fälttävlan,Allround
 • Kön:
  Hingst
 • Födelseår:
  2019
 • Hästens namn:
  Wish Nicest Heart

Nicke är en klok, modig, vänlig kille med luftiga gångarter och mycket hoppning i stamtavlan. Han kommer gärna fram i hagen och gosar. Hon är välhanterad från start, kan stå uppbunden och tycker det är mysigt att bli borstad. Kommer vid försäljningen ha påbörjad vaccinering, är verkad regelbundet och avmaskad. Givetvis pass och chipad. Har stor potential att bli en rolig tävlingskompis i dressyr, en kvick ponny för hoppning eller fälttävlan eller en rolig och kärleksfull allroundponny för familjen.

Nickes helsyster fick på treårstest hoppdiplom 8-9 och vidare till finalen där hon hoppade sig till en 3e placering i riksfinalen.

Han är född här på Stuteri Wish efter vår welsh cobhingst Linner Hedwr. som fick 99888 -9 poäng exteriört och 10-9 på löshoppning (alltså 54p som hopptalang och 51p som gångartstalang) på sitt treårstest. Vid sin kvalitétsbokföring fick han exteriört 42p och hoppade till sig maxpoäng 10-10. Han har flera titlar som Best in show på utställning och har fått upp till 44p. Han deltog i ungponny-SM som femåring och kom till finalen. Hedwr har ett mkt trevligt temperament som han nedärver. Vi har fokuserat på hans avelskarriär fram tills nu men nu är han precis på tävlingsbanorna igen så smått. Han är slutmätt till 145 cm.

Mamman Nicara är ett välstammat ridponnysto som är visad med 41 poäng på utställning. Hon är slutmätt till 147 cm och är efter hingsten Leuns Velds Elegant som är godkänd för avel i både Sverige, Holland och Tyskland. Mer info om honom här: http://www.ridponny.net/elegant.html. Morfar till Nicara är välkända Kooihuster Teake senare omdöpt till Teake It Easy som tävlat EM i både hoppning och dressyr.

Mamman har en har en mkt trevlig avkomma efter Jarno, film på den finns här:
https://youtu.be/Xp11IG7bZLM

Priset är inkl. moms.
Gärna till satsande hem då han med lätthet kommer nå högsta nivå i valfri gren med hans temperament passar han även bakom vagn.

First ad
Kontakta annonsör

 Skövde, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Digitalt köpekontraktNy!
Färdigfyllt köpekontrakt med digital signering!
Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad