Välstammad rå ädelsten att skapa framtidsdrömmar med

 • Annonsid: 1578189
 • 25 dagar sedan
 • 1064 Visningar
 • 10 Favoritmarkeringar
250 000 kr

 • Inriktning:
  Hoppning, Akademiskt, Allround, Avel, Körning
 • Ras:
  Varmblod (Halvblod)
 • Mankhöjd:
  148 cm
 • Kön:
  Sto
 • Födelseår:
  2017
 • Färg:
  Cremello
 • Namn:
  Margharita Falkenhorst Z
 • Blup:
 • Ursprungsland:
  Tyskland

e. Milky Way GF (Mascarpone GF x Isis)
u. Meringue GF (Win the Gold x Mirabelle II GF)

Tyskt varmblod registrerad i Zangersheide samt tilläggsregistrerad i ASVH
DNA-testad fri från PSSM1 och WFFS
Varit frisk och skadefri hela sitt liv.
Ärlig, rak, snäll men tuff.

"Margharita" är ett mycket speciellt sto för oss, som vi har ägt sedan hon var ett föl. Hon är helt orädd för allt i sin miljö och är den som tar livet som det kommer. Hon är väldigt medveten om sig själv och sin plats i familjen. Går ihop med alla slags hästar, tydlig i sitt hästspråk och har gått på lösdrift i olika slags flockar. Hon är miljötränad på träningar hos Jämtsäker Miljöträning sedan hon var 1 år. Påbörjad inridning av Madelene Ohlsson (Jämtsäker) som man också kan prata med. Sutten på. Tränad lite target med fokus på relationsbaserat f Angelica Hesselius.

Säljes enbart för att jag hon behöver mer tid än jag kan ge henne, och då hon har stor kapacitet som jag hoppas att någon annan kan ta tillvara på. Vill inte att hon enbart ska gå som avelssto, utan komma till någon som vill skapa ett aktivt liv tillsammans med henne. Vi letar helt rätt köpare som vill ha en rå ädelsten att upptäcka framtiden tillsammans med. Hittar vi inte rätt hem så stannar hon.

Hennes far Milky Way GF är godkänd i både Holland och Tyskland. Milky Ways far, hingsten Mascarpone GF, var den första cremello varmblodshingsten som fick licens för varmblodsavel. Han dog tyvärr alldeles för ung men lämnade många premiumavkommor som alla har ärvt hans underbara karaktär, enastående och elastiska rörelse och stora hoppförmåga. Hans mor tävlades framgångsrikt i dressyr och hoppade till M-nivån. Hon drog sig tillbaka från tävlingar vid 10 års ålder där Falkenhorststuteriet äntligen kunde köpa henne och använda henne som avel. Hon har enbart producerat premiumbelönta föl.

Hennes mor Meringue är efter hingsten Win the Gold, som erbjuder sin ryttare alla attributens egenskaper, starka nerver, fantastiska steg, mycket arbetsvilja och ett massivt naturligt hopp. Win the Gold är efter WhiteMagic, som var den övertygande vinnaren av sitt hingstprov, bär det höga dressyrblodet av Weltmeyer och Bolero, och framgångsrik konkurrent till Intermediare under Holga Finken innan han tyvärr gick vidare för tidigt 2000. White Magic lämnar ett arv av flera topprankade ston, och med "Win the Gold" hans första godkända son. White Magic placerade sig på tredje plats på topp-tio dressyrproducentlistor i tyska FN 2001.

Far till Win the Gold's mor, den massiva gångartshästen "Los Alamos", reservmästare för Holsteiner Approval 1990 och har hittills producerat ett antal topphoppande hästar. Modern själv är halvsyster till den godkända hingsten "Color of Fun".

Längre tillbaka i hans fjärde generation hittar vi imponerande tävlingsblod via hannoveranaren Perseus, son till den legendariska Perser xx.
Win the Gold är för närvarande en av en handfull isabellfärgade godkända tyska varmblodshingstar över hela världen.

First ad
Kontakta annonsör

 Östersund, Jämtlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (4)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad