Världens mest underbara FEI ponny söker ny bästa vän!Gold

 • Annonsid: 1937404
 • 14 dagar sedan
 • 765 Visningar
 • 27 Favoritmarkeringar
Inget pris

 • Inriktning:
  Dressyr
 • Ras:
  Svensk Ridponny
 • Mankhöjd:
  143 cm
 • Kön:
  Valack
 • Födelseår:
  2011
 • Färg:
  Fux
 • Namn:
  Rosdala Triton
 • Ursprungsland:
  Sverige
 • Dressyrnivå:
  Medelsvår C

Vår fantastiska ponny Rosdala Triton, e: Top nonstop, ue: Verona´s Bo-Gi letar nu efter en tjej eller kille som vill bli hans bästa vän.

Han älskar uppmärksamhet, är mycket tillgiven och gör allt för den som tar honom till sig. Han är helt okomplicerad i all hantering och magisk att rida, taktmässig, stadig och oerhört samarbetsvillig. Han är snäll att lasta i släp eller lastbil, sko, klippa, rida ut på åkern, skogen eller stranden oavsett själv eller i grupp, ha med på tävling/nya platser, som sagt i all hantering.

Förutom hans underbara personlighet har han en gedigen meritförteckning och har gått ett flertal SM. Han har många vinster och placeringar upp till FEI med vår dotter och efter att hon hade vuxit ur honom har han varit uthyrd i drygt tre år till en tjej som även hon red upp till FEI.
Vi köpte Triton när han var 4 år och fick vara med om en magisk resa där Nellie (dottern) och Triton tillsammans utvecklades och låg hela tiden i framkant i utbildning och tävling.
Triton kom 3:a på ungponny SM som 4-åring, som 5-åring hade han över 70% i L:A och som 6-åring kvalade han till FEI och var även med på ungponny SM med fint resultat. När han var 7 år var han med i det vinnande div 1 laget, Elitlaget samt Lag-SM. Som 8-åring kom han 9:a i A-finalen på SM och hade över 70% i FEI, dessa meriter är några exempel på deras resa.
När vi beslutade oss för att sälja honom efter SM 2019 (då dottern gick över till storhäst) upptäckte vi röntgenfynd och valde därav att hyra ut honom istället för att sälja och där har han tillbringat drygt tre år och har nu kommit hem igen.
Han har aldrig varit halt eller haft någon som helst påverkan av röntgenfynden. Har tagit nya plåtar efter 4 år vilket är helt oförändrade, har även högsta sjukvårdsförsäkring utan reservationer samt A1 livförsäkring utan reservationer. Han är besiktad den 4/8 UA och tänderna är fixade 15/8.
Han passar som läromästare till den som vill lära sig dressyrkonsten från grunden men även till den som har de högsta ambitionerna att ta sig till de högsta klasserna.
Tyvärr har vi inte någon möjlighet att behålla honom då vår yngsta dotter spelar fotboll och sonen kör på innebandy istället för att rida och Triton förtjänar en ryttare som avgudar honom och tillsammans kan bli ett Dreamteam och få honom att skina på banorna igen.
Triton betyder oerhört mycket för oss och kan berätta i oändlighet om honom så vill du veta mer slå en signal. Jag ber om att endast seriösa spekulanter, som är införstådd med att han har röntgenfynd, att höra av sig. Hästvana föräldrar är ett krav.

Gå gärna in på https://www.instagram.com/nelliearonssondressage/ för att se bilder och en del filmklipp. Skickar även film på förfrågan.

First ad
Kontakta annonsör

 Halmstad, Hallands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad