Varmblods travare köpas

  • Annonsid: 1449062
  • 3 månader sedan
  • 208 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Trav
  • Ras:
    Varmblod (Travare)

Hei! Jag och min sambo är på utkikk efter rett travare! Det vill si et prosjekt vi kan samabeta om.
Jag är norsk, 31 år och kommar från ridesporten, medans han är hovslagare och kommer från travet, mellom oss har vi et tonn av erfarenheter ! Vi har fått et småbruk vi övertar till hösten Hvor vi kommar at bygga stall, frem til då har vi stort bete med uppen lada og stall tilgång ved behov. Vi har 1 hopphäst som är min som ny häst vil ha selskap få et liv med mycket varierat träning och bli fulgt noga upp med allt!
Saken ligger så at vi nu renoverat vårat hus i vinter, sen köpte vi småbruket så pengar til och köpa nogon dyr häst det har vi inte endå om vi jätta gjärna skulle vilja det. Men vi har stabil innkomst og kan enten köpa På delbetalning eller inkörta pengar. Vi tenker på om det fins en travare som kanskje inte fungerar på stort stall, eller som man har ”gitt upp” men bil ge en ny sjanse är nåt för oss(inte över 8 år). Min sambo har jobbat med innköring av åringar i italien och jobbat jos blandt annat marcus pihlström mm..
Så har du något aktuellt för oss så låt oss veta.

First ad
Kontakta annonsör

  Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad