Vi i familjen Wasserman brinner för att utveckla hästar och ryttare!

 • Annonsid: 1726524
 • 2 månader sedan
 • 486 Visningar
 • 8 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Vi erbjuder Inridning, tillridning, utbildning av häst, utbildning av ryttare, tävling av häst, hästförmedling, träningsplanering, tävlingsplanering, hantering av enklare rehabfall och andra tjänster som du som ryttare och hästägare kan tänkas ha behov av. Vi är hoppinriktade men har även en mycket begåvad dressyrryttare i nätverket.
  På vår anläggning strax norr om Göteborg driver vi ett större inackorderingsstall (utan obligatoriska åtaganden), liten avel av hopphästar, utbildning, tävling, förmedling av hästar och olika kurser samt träningsläger.
  Dessutom genomför vi varje månad välbesökta Pay & Jumps/ Öppen bana och ofta står det hinder eller hela banor framme. Till anläggningen kommer regelbundet etablerade tränare inom både hoppning och dressyr och vår egen hemmatränare Joy Wasserman har träningar i hoppning minst varannan vecka,
  Vi brukar också ha veckovisa banhoppningsträningar gemensamt under ledning.
  På skrittavstånd har vi Ale Hästspa som gör underverk med rehabhästar i sin unika bassäng med rullband. Det finns många fina ridvägar i området.
  Hos oss kan du vara inackorderad men också lämna din häst under kort eller längre tid och med olika grad av tjänst.
  Anläggningen har paddock 62x30 med grus, ridhus med fibersand 24x65, gräsbana 50x80 och stor hinderpark, ”klubbstuga” med självbetjäningskiosk, toa med dusch, kök och övernattningsmöjligheter.
  Alla hästar går i egen större gräshage med grusad ingång. Om man vill kan hagkompis oftast lösas.

  Frågor?
  SMS:a mig, Kenth Wasserman, 0727477114 så kontaktar jag dig.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Älvängen, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (3)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad