Vi söker en tvåbent kompis!

 • Annonsid: 1524131
 • 19 dagar sedan
 • 1043 Visningar
 • 4 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej!
  Vi skulle behöva en medryttare till Bobben. Hon som haft honom en lång tid har nu köpt egen häst ❤

  Han är en genomsnäll nordis på ca 150cm och bor i Åbyggeby. Han är snäll, känslig o trafiksäker; bilar, traktorer är inga problem, han kan tycka att moppebilar låter lite konstigt men det går bättre varje gång vi möter en! Han tycker om att mysa i hagen, bli borstad, ta härliga skogsturer och anser att livet måste gå ut på att äta morötter, eller?

  Han letar efter en ryttare som är mellan 18-40år, ingen under 18. Du älskar att vara i stallet i både regn o solsken. Du är varierande i din ridning då han älskar att lära sig nya saker. Han tycker att ett pass på ridbanan är roligt och han lär sig väldigt fort, så det vore bra om du kan lite dressyr och vill lära honom mer. Vi har även börjat hoppa lite smått vilket han också tycker är roligt, men älskar också att ta skogsturer. Så en person som tycker om lite av varje 👍...
  Han är viktbärande upp till 85kg. Du som ryttare behöver vara lugn med en mjuk hand och gärna arbeta relationsbaserat och tycka att markarbete liksom ridning är roligt.

  Bobben är väldigt tydlig med vad han vill, bara man tar sig tid att lyssna på honom. Han är en riktig arbetsmyra och tycker om att komma ut på tur ofta.

  Du kommer att få ta hand om honom precis som oss med allt vad det innebär.
  Vi önskar hjälp ca 2-3gr/vecka men viktigt är att du kan vara flexibel, skulle vi eller du bli sjuka så hjälps vi åt. Kostnad tar vi gemensamt en diskussion om.

  Låter det som att du och Bobben skulle trivas bra tillsammans?
  Skicka ett meddelande här eller på facebook: https://www.facebook.com/Chr1st1n333 🙂

  First ad
  Kontakta annonsör

   Åbyggeby, Gävleborgs län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad