Vidareutbildning, försäljning, inridning i Kumlatofta

  • Annonsid: 1356850
  • 2 månader sedan
  • 97 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

Tillfälle! Nu finns ledig plats för vidareutbildning, försäljning och eller inridning hos elev till Lotta Pettersson (LP Dressage). Vi har ett nära samarbete och lägger gemensamt upp individuella träningsplaner för varje häst.

Företaget drivs av mig, Alexandra, jag är sedan många år elev till Lotta, och har arbetat i lite olika utbildningsstall men vill nu komma igång med min egna verksamhet.
Vi bedriver vår verksamhet i Kumlatofta, beläget i Blentarp, strax utanför Sjöbo, här har vi tillgång till ridhus, flera stora utebanor och nära till skog.
Hos oss får varje häst, stor fin box, daglig utevistelse i egen hage, analyserat hösilage, kraftfoder från Saracen, individuellt upplagt träningsprogram, daglig skötsel allt för hästens välmående!
Vi har även goda kontakter med veterinärer, flera hovslagare och mycket välrenommerad fysioterapeut, det är heller inte långt till Häst SPA där det bland annat finns vattenband och vibrationsgolv.

Välkommen med just din förfrågan, vi är öppna för både kortare och längre uppdrag.

Gå gärna in på vår Facebook Stall Kumlatofta och Instagram @stallkumlatofta för att se mer om oss!

Kontakt,
Alexandra 0731-565017

First ad
Kontakta annonsör

 Kumlatofta, Skåne län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad