Viktbärande valack sökes på foder

 • Annonsid: 1726558
 • en månad sedan
 • 190 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Söker: En frisk och stadig valack av grövre modell som är viktbärande. Minst 3 år och inriden samt gärna grundutbildad. Max 165cm hög. Pigg och lite känslig är inga problem men det ska vara en trygg individ. Helst valack men även hingst kan vara intressant om den är okomplicerad även för en utan erfarenhet av hingst samt trivs att gå med andra hästar(valacker). Mycket gärna nordsvensk brukshäst eller annat kallblod. Ej allt för tung häst dock, så exempelvis ej ardenner av grövsta laget. Trafiksäker ett måste.

  Erbjuder: Ett kärleksfullt hem på lugn gård med min islandshäst och ett halvblod i mysig miljö på lösdrift. Varierad träning både från marken och uppsuttet, ridning ut i skogen främst. Intressant att köra om hästen redan är inkörd, annars varierar jag även med tömkörning. Använder gärna bettlöst huvudlag, utgår efter vad hästen trivs bäst med. Belönar hästen mycket, ibland med nyttigt godis - med eller utan klicker. På marken tränar jag gärna regelbundet Intrinzen-inspirerat och relationsbaserat med klicker. Tar del utav ny forskning och info för att vara en så bra hästmänniska och ryttare som möjligt. Har tillgång till duktiga hästmänniskor inom alla discipliner i närheten. Använder mig av en veterinär som även är utbildad inom hästtandvård. Relationen mellan mig och hästen är mycket viktig, älskar att stå och pyssla om och gosa och bara vara.

  Helst på långtidsfoder eller foder för ev senare köp. Har haft flera foderhästar förut, islandshästen på bilden hade vi på foder i ett par år innan köp, en annan häst hade min familj i 9 år tills han behövdes tas bort. Referenser finnes och god kontakt med bilder utlovas.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Vetlanda, Jönköpings län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (8)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad