VILL DU BO PÅ HÄSTGÅRD?

  • Annonsid: 1287344
  • en månad sedan
  • 530 visningar
  • 4 följare
3 000 kr

Är du sugen att bo på samma gård som din häst? Är du dessutom intresserad av att hjälpa till på gården för att kunna bo billigare? Nu har du chansen!

Vi har nu möjlighet att hyra ut 1-2 rum i lägenheten på vår gård Stall Ängarna. Lägenheten är möblerad och består av 5 rum och kök med två lite större rum och tre lite mindre rum. Boende hyrs endast ut till dig som även har häst.
Stall Ängarna ligger på trevliga västkusten i Halland, närmare bestämt utanför Tvååker mittemellan Varberg och Falkenberg. Här har vi nära till det mesta och man tar sig till Göteborg på under timmen och till Malmö på mindre än två timmar.

Vi är i grunden ett inackorderingsstall som har både lösdrift med konceptet Paddock Paradise och boxplatser i ljusa och fräscha stall. Det finns även en mindre lösdrift utan Paddock Paradise. På gården finns även ridhus (20x60), belyst utebana, tvättmaskin, torkrum, larmad sadelkammare m.m.

Oavsett om du bara har en häst och vill få chansen att ta del av livet på hästgård eller om du har en satsande hästverksamhet och behöver plats för flera hästar så finns det stora möjligheter på gården.

Besök gärna vår hemsida för mer info om oss: www.stallangarna.se.

Pris enligt överenskommelse.

Du är hjärtligt välkommen att höra av dig vid intresse och frågor! Vi nås enklast på samtal/sms till 0700-90 48 08 eller via mail till info@stallangarna.se.

Med vänliga hälsningar
Fredrik och Jennifer Svande

First ad
Kontakta annonsör

  Hallands län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad