Vill du bo på hästgård?

  • Annonsid: 1311490
  • 2 månader sedan
  • 568 Visningar
  • 7 följare
Inget pris
Sammanfattning
  • Antal Rum:
    5

Är du sugen att bo på samma gård som din häst? Nu har du chansen!

På vår gård Stall Ängarna har vi en lägenhet som vi kan tänka oss att hyra ut antingen hela lägenheten eller delar av lägenheten om man är villig att dela den med andra för att på så sätt få billigare hyra. Lägenheten är möblerad och består av 5 rum och kök med två lite större rum och tre mindre rum. Boende hyrs endast ut till dig som även har häst. Det är ett stort plus om du också kan tänka dig att jobba extra på gården.

Stall Ängarna ligger på trevliga västkusten i Halland, närmare bestämt utanför Tvååker mittemellan Varberg och Falkenberg. Här har vi nära till det mesta och man tar sig till Göteborg på under timmen och till Malmö på mindre än två timmar.

Vi är i grunden ett inackorderingsstall som har både lösdrift med konceptet Paddock Paradise och boxplatser i ljusa och fräscha stall. Det finns även en mindre lösdrift som är godkänd för 5 hästar som man kan få hyra helt själv om man vill. På gården finns även ridhus (20x60), belyst utebana, tvättmaskin, torkrum, larmad sadelkammare m.m.

Oavsett om du bara har en häst och vill få chansen att ta del av livet på hästgård eller om du har en satsande hästverksamhet och behöver plats för flera hästar så finns det stora möjligheter på gården.

Besök gärna vår hemsida för mer info om oss: www.stallangarna.se.

Pris enligt överenskommelse.

Du är hjärtligt välkommen att höra av dig vid intresse och frågor! Vi nås enklast på samtal/sms till 0700-90 48 08 eller via mail till info@stallangarna.se.

Under juli är de två stora rummen uthyrda, så under den tiden finns bara de små rummen tillgängliga. Från 1 augusti är hela lägenheten tillgänglig för uthyrning igen.

Med vänliga hälsningar
Fredrik och Jennifer Svande

First ad
Kontakta annonsör

  Hallands län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad