Vill du få ny inspiration & utvecklas med din häst i en härlig miljö?

 • Annonsid: 1423021
 • en månad sedan
 • 189 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  ENSTAKA TRÄNINGSTILLFÄLLEN OCH TRÄNINGSVECKOR/ HELGER
  Amanda Gustafsson från Högbo Stables välkomnar fler elever att träna i hoppning och markarbete på anläggningen i Klågerup. Nu finns även möjligheten att boka träningsveckor/helger för dig och din häst/ponny. Vi anpassar veckan utifrån eleverna. Här vistas man i en härlig inspirerande miljö i det skånska backlandskapet och får en lagom blandning av avkoppling och utvecklande träning.

  Amanda Gustafsson har meriter upp till internationell 3* 140 hoppning, unghästchampionat samt nationella FEI klasser i dressyr, har utbildat ett flertal unghästar samt coachat och tränat elever mot sina mål både på tävlingsbanan och i relationen och kommunikationen med sin häst/ponny. Amanda lägger stor vikt på markarbetet och har en förmåga att utveckla hästarna och ta tillvara och stärka de individuella styrkorna hos både hästen och ryttaren.
  På somrarna finns nu möjlighet att boka träningsveckor på Högbo Stables då eleven kan stalla upp sin häst eller ponny på anläggningen och träna dagligen med sin häst. Vi anpassar veckan utifrån elever och hästar, utöver träning i markarbete och hoppning så tränar vi kondition på grannens stora galoppbana, blandar med härliga uteritter och hjälper till med målsättning och träningsplanering. Ingår gör även teori som foderlära, träningsfysiologi och hållbarhet. Fräscht boende finns till eleverna. Vi tar emot max 3 elever per vecka.
  Pris på förfrågan
  Alla elever oavsett nivå är varmt välkomna att höra av sig.
  Referenser finns
  Välkomna att besöka vår hemsida www.hogbostables.se

  Kontakt på mail info@hogbostables.se
  eller slå en signal till Amanda 0708-695264

  First ad
  Kontakta annonsör

   Klågerup, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (5)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad