Vill du ha en pålitlig medryttare till din häst/ponny?

 • Annonsid: 1453750
 • 3 månader sedan
 • 405 Visningar
 • 6 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej! Jag heter Emma, är 26 år och är bosatt i centrala stockholm. Letar nu efter en medryttarhäst/ponny (är 159 cm och väger ca 55 kg så större ponny funkar också) som vill ridas ca 1-2 gånger i veckan.
  Det jag söker är en häst som först och främst är snäll och säker då jag efter ett uppehåll är lite ringrostig. Jag vill även kunna rida på banan och på uteritter, men hoppning är inte ett krav.
  Senaste två åren har jag studerat i uppsala och har därför haft ett uppehåll, men på senare tid har jag ridit på ridskola för att komma igång igen. Innan dess har jag haft medryttarhäst sen jag var liten, gått ridsportsinriktning på gymnasiet och ridit på olika ridskolor i södra stockholm.
  Eftersom jag söker en häst som jag också kan utvecklas med är jag beredd att betala, men kan tyvärr inte betala mer än 1200kr.
  Jag söker alltså en häst i stockholm (ej längre än 30 minuters bilväg!) som är snäll och pålitlig, som ägare får du en medryttarhäst som håller vad vi kommer överens om, anpassar mig och sätter hästen först.
  Om det låter intressant är det bara att höra av dig!
  Mvh Emma

  First ad
  Kontakta annonsör

   Stockholm, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad