Vill du jobba med topphästar på toppanläggning?!Bronze

 • Annonsid: 1374011
 • 11 dagar sedan
 • 917 Visningar
 • 21 Favoritmarkeringar
1 234 kr


  Hästskötare/beridare sökes omgående!

  Vill du bli en del av vårt superhärliga team?
  Vår målbild är att utvecklas ännu mer med våra hästar under 2020 och därför så söker vi två passionerad och hängiven person till vårt team! För oss handlar dagarna om att ”nörda” ner oss i hästarnas värld och försöka få allt att bli lite bättre och lite proffsigare!

  Egenskaper så som engagerad, lyhörd, arbetsdisciplin,lagspelare är några av de egenskaper vi söker hos dig som är lika passionerad för hästar och ridsport som vi är. Vi söker dig som vill utvecklas inom sporten och din ridning! Du kommer få rida efter förmåga.

  Företaget jobbar med utbildnings, försäljnings- och tävlingshästar samt rehab. Vi har ett 20 tal hästar från unghäst till GP i träning på vår toppmoderna anläggning i Kristianstad. Vi söker dig som är positiv och framåt och inte rädd för att ta i. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av bhästskötsel och stallarbete. Du bör ha unghästvana. Vit lön samt försäkring är en självklarhet!

  Välkommen med din ansökan: referens till Camilla på mail camilla@camillaivarsson.se

  First ad
  Kontakta annonsör

   Kristianstad, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (8)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad