Vill du motionera haflinger

 • Annonsid: 1359360
 • 3 månader sedan
 • 184 Visningar
 • 9 Favoritmarkeringar
Inget pris

 • Inriktning:
  Akademiskt, Körning, Hoppning, Working Equitation, Övrigt
 • Ras:
  Haflinger
 • Mankhöjd:
  147 cm
 • Födelseår:
  2002
 • Kön:
  Valack

Hejsan!
Pga småbarn och graviditet letar jag nu efter någon/några som vill hjälpa mig lite med motionen av mina hästar. Har tre stycken, i varsin annons (för att få plats med allt jag vill skriva om dem)
Haflingervalack, går barfota och står på lösdrift. Kan ridas med bett men jag föredrar bettlöst.
Detta är min "äldre herre" han är väldigt trygg och säker, bra barn/ungdomsponny om man har skinn på näsan och vågar tala om för han vad ni ska göra och varför, annars hittar han gärna på egna saker som att äta gräs eller bara stanna (han är en stark kille och det vet han om) Lär du dig bara hur hans knappar fungerar kommer han ställa upp på allt. En rolig ponny som älskar uteritter i alla gångarter, trickträning/frihetsdressyr eller några varv AR på banan. Han är helt okomplicerad i all hantering, snäll och lugn. Trafiksäker.
Finns tillgång till en "ridbana" på gräs. Dock inget hindermaterial ännu. Han älskar dock att hoppa så vill man åka iväg på träning/tävling kan det gå att ordna.

Jag söker dig som vill komma hit med jämna mellanrum (förslagsvis några gånger i veckan) och borsta/pyssla/rida/tömköra/köra (om erfarenhet finns) Ser gärna att du inte är allt för tung, brukar dra en gräns vid ca 70 kg då han inte är allt för viktbärande.
Eftersom han är barfota rids han med broddade boots på vintrarna, detta lär jag självklart dig hur du ska få på/av om du inte har erfarenhet av det sedan innan.
Tror att det är ganska dåligt med bussförbindelser hit även att vi bor 100 meter från busshållsplats är jag inte säker på att det går bussar så ofta, det kan man ju dock kolla upp.
Letar efter en seriös person som brinner för hästar och inte låter dåligt väder stoppa dig från att komma hit.
Svarar gärna på fler frågor om du/ni har några. kontakta mig via mail till en början.
Hälsningar Malin

First ad
Kontakta annonsör

 Lumsheden, Dalarnas län, Sverige


Fler annonser från säljaren (3)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad