Vill du motionera varmblodssto

 • Annonsid: 1359367
 • 3 månader sedan
 • 155 Visningar
 • 8 Favoritmarkeringar
Inget pris

 • Inriktning:
  Akademiskt, Övrigt
 • Ras:
  Varmblod (Travare)
 • Mankhöjd:
  152 cm
 • Födelseår:
  2005
 • Kön:
  Sto

Hejsan!
Pga småbarn och graviditet letar jag nu efter någon/några som vill hjälpa mig lite med motionen av mina hästar. Har tre stycken, i varsin annons (för att få plats med allt jag vill skriva om dem)
Varmblodssto, 14 år, 152 cm i mkh, ej viktbärande.
Mitt sto är en speciell tös som kräver en lugn och erfaren person i ridningen då hon säger ifrån om hon inte förstår eller om man kräver för mycket av henne på en gång. Hon vill gå ett steg i taget och få chans att hinna smälta saker och ting påvägen. Detta är en tjej som är känslig för hjälperna och man behöver oftsast bara tänka vad man vill till henne så gör hon. Skänkel och spö är inte hennes melodi (spörädd, troligtvis pga hennes bakgrund) Henne kan man rida lugnt och försiktigt med vikten utan att behöva sparka på å stressa henne, då åker man av.
Hon är inte mycket utbildad och jag har tänkt låta henne börja om från början inne på ridbana. Ute i skogen är hon en klocka, kan ridas ut både ensam och i grupp och älskar det. hon är pigg och allert men väldigt trygg och säker på samma gång. I grunden ett väldigt välhanterat varmblod som upplevt mycket. Men man ska ha i bakhuvudet att hon är ett sto och det märks vissa dagar ;) Hon rids 100% bettlöst, blir otroligt störd och stressad av bett så det plockade jag bort med en gång och det gjorde henne så nöjd. Hon går barfota, står på lösdrift.
Till henne söker jag en person som är erfaren, lugn och trygg. Du ska vara en bra ledare och kunna läsa av hästen då det kan svänga snabbt med denna dam. Hon är lite av en oslipad diamant men samtidigt en spännande utmaning. Kommer man henne nära är hon helt otrolig.
Skulle gärna vilja att du vill jobba mycket från marken också, inte bara rida då hon behöver bygga muskler på så vis med. Hon går att tömköra MEN man ska veta med sig att hon är lite rädd om rumpan ibland så hon kan hoppa lite åt sidorna om hon inte litar på dig.
Kanske vill du rida ut tillsammans med en dotter/son/kompis med haflingern. Han är hennes trygga punkt i flocken.

Finns tillgång till en "ridbana" på gräs. Dock inget hindermaterial ännu.
Jag söker dig som vill komma hit med jämna mellanrum (förslagsvis några gånger i veckan) och borsta/pyssla/rida/trickträna/Frihetsdressyr/AR
Tror att det är ganska dåligt med bussförbindelser hit även att vi bor 100 meter från busshållsplats är jag inte säker på att det går bussar så ofta.
Letar efter en seriös person som brinner för hästar och inte låter dåligt väder stoppa dig från att komma hit.
Svarar gärna på fler frågor om du/ni har några. kontakta mig via mail till en början.
Hälsningar Malin

First ad
Kontakta annonsör

 Lumsheden, Dalarnas län, Sverige


Fler annonser från säljaren (3)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad