Vill du vara min högra hand?

 • Annonsid: 1380060
 • 23 dagar sedan
 • 166 Visningar
 • 6 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Letar du efter "ett andra hem"? En plats att känna dig hemma på och vara en del av gemenskapen och vägen till framgång? Jag letar efter en ansvarstagande, driven och positiv person till mitt stall med ~tio olika hästar - araber från 148-160 cm, engelskt fullblod samt varmblod. Stallet drivs som ett företag med tävlingsverksamhet, hästar i träning likväl som lektioner med olika inriktningar. Hälften av hästarna tävlar i distansritt på internationell nivå, övriga går lägre klasser då och då för rutin, utbildning och träning. Alla hästarna rids varierat och tränar dressyr, hoppning, horsemanship/liberty och uteritter regelbundet. Möjlighet att rida för tränare samt att tävla inom valfri gren finns för dig som är intresserad av det.

  För mig är det viktigt med ett nära samarbete där hästarna är i fokus. Jag och mina medryttare hjälps åt att hitta ett fungerande system där vi alla är del i hästarnas utveckling och framgång. Många av nuvarande medryttare har minst 1 h restid till stallet och har ridit i flera år, mycket tack vare vår härliga stämning och självklart hästarnas underbara personligheter. Majoriteten av oss i stallet tränar tillsammans, men möjlighet att rida pass hemma eller ridhus själv finns om man föredrar det. Vi har en rundcorall på gården, miltals med fina grusvägar och 5 ridhus inom 10 min köravstånd från stallet.

  Mitt drömscenario är att hitta någon som kan hjälpa mig dagtid minst 1 dag per vecka, men helst mer än så om man har möjlighet (för rätt person finns egentligen inga begränsningar för hur många dagar man är i stallet).

  Det är ett plus om du är över 18 år och har körkort, men inget måste. Stallet finns mellan Norrtälje och Uppsala, ca 10 min från Gottröra på väg mot Rånäs.
  Avstånd med bil:
  - 20-30 min från Knivsta
  - 35 min från Norrtälje
  - 40 min från Uppsala
  - ~1 h från Stockholm

  P.S: Eventuellt kan möjlighet finnas för mer än en ryttare om allt är rätt.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Gottröra, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad