Vuxen medryttare finnes!

 • Annonsid: 1499941
 • 15 dagar sedan
 • 103 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej!

  Jag heter Sandra, är 31 år och bor i Göteborg. Jag har ridit i många år när jag var mindre och haft medryttarhäst tidigare, men nu inte ridit aktivt mer än någon gång då och då under de senaste ca 15 åren. Saknar dock hästar och ridningen men tycker ridskola är lite för opersonligt.

  Eftersom jag inte ridit regelbundet på sistone är jag just nu lite ringrostig men grunderna sitter ju kvar. Är inte ute efter någon avancerad ridning utan främst uteritter. Det hade varit kul om det gick att hoppa längre fram, när både jag och hästen lärt känna varandra bättre. Jag är ca 161 cm lång och väger ca 65 kg.

  Jag skulle kunna 1-2 gånger i veckan. Hjälper självklart till med stallsysslor de dagar jag har hästen. Har dock inget körkort så det måste finnas bussförbindelser. Hästen måste finnas i Göteborg eller hyfsat i närområdet (Kungälv eller ställen som finns längs Kungsbacka/Alingsåspendeln kan ev funka också).

  Skicka gärna meddelande här eller sms om detta låter intressant! Telefon: 0739-920805.

  First ad
  Kontakta annonsör

    Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad