Vuxen medryttare i Örebro finnes för ponny eller liten storhäst

  • Annonsid: 1316484
  • 10 dagar sedan
  • 30 Visningar
  • 0 följare
Inget pris

Jag är en tjugotreårig student som efter några års uppehåll vill komma tillbaka till stallet och hästarna. Jag har ridit i princip hela mitt liv och haft både foderhäst och medryttarhäst, så jag är medveten om vilket ansvar som krävs. Eftersom jag hade ett uppehåll från ridningen är jag lite ringrostig, och söker därför en snäll och okomplicerad större ponny eller mindre storhäst (är 165 cm lång och lätt byggd, så har inga problem att rida ponny). Jag skulle gärna rida 2-3 gånger i veckan och tar självklart hand om stallsysslorna de dagarna och kan dessutom såklart betala om så önskas.

Ett krav är att stallet inte ligger allt för långt ifrån centrala Örebro. Har tillgång till bil, men då jag delar den med sambon är det helt klart en fördel om det finns bussförbindelser och/eller går att cykla om det någon gång skulle krocka med sambons bilplaner. Dock är detta inget krav så länge det inte är allt för långt att åka.

Hör mer än gärna av dig om du har en bussig ponny eller häst som behöver lite extra tid och kärlek!

Vänliga hälsningar,
Wilma

First ad
Kontakta annonsör

 Örebro, Örebro län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad