Vuxen medryttare sökes 2dagar/vecka till världens mysigaste häst

 • Annonsid: 1483656
 • 15 dagar sedan
 • 550 Visningar
 • 11 Favoritmarkeringar
2 000 kr


  Supersnäll 11årig valack söker nu en vuxen medryttare för längre samarbete. Häst av mindre modell runt 164, med något större gångarter så känns större att rida. Inte allt för viktbärande, så jag har satt för hästens skull en maxvikt på ryttaren på 75-80kg. Han är superlydig, modig och gör allt man ber om för sin ryttare, så det går alldelles utmärkt att tex rida ut själv mm, finns sällskap också om man vill ha med någon från stallet.

  Bil är att föredra, men det går att åka kommunalt, buss går ofta men det är ca 800meter promenad till hållplatsen, grusväg.
  Hästen är super gosig och kelsjuk så han vill bli ompysslad med mycket kärlek, världens snällaste pojke.

  Finns otroligt mycket fin natur och skog att rida på, ridbana och ridhus på anläggningen. Söker någon som vill komma ut 2 antingen fasta dagar i veckan eller 2 rörliga (där vi bestämmer vecka till vecka). Dina "dagar" kan du komma ut vilken tid som under dagen. Du mockar boxen och fyller på vatten, inga andra stallarbeten behöver göras. Varierad ridning på bana/ridhus/utomhus. Du sköter om hästen som din, och tar väl hand om utrustningen du använder. Vill du rida lektioner för tränare är det helt okej (då sänker vi månadskostnaden). Du bör ha flera års erfarenhet av ridning, vara lugn och seriös. Söker inte dig som haft paus senaste åren eller har mindre barn du vill ha med till stallet. Du bör vara lugn, jordnära och säker i dig själv. Hästen går idag dressyr, men påbörjat hoppning lite också vilket han gillar. Så om du är mer av dressyr eller hoppryttare kvittar egentligen, sålänge du är mjuk i handen och kan rida en häst i korrekt form. Han är utbildad till MSV minst, men behöver just nu bygga på mer muskler, kondition och styrka. Gör galoppirutter mm om man ber honom (korrekt ridning!). Vill du tävla, kan det diskuteras senare fram.
  Hästen finns uppstallad i Botkyrka. Hör av dig vid intresse så kan vi tala vidare.

  First ad
  Kontakta annonsör

    Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad