Vuxen ryttare söker välutbildad C/D-ponny, foder el köpGold

 • Annonsid: 1289770
 • 19 dagar sedan
 • 439 visningar
 • 0 följare
12 345 kr
Sammanfattning
 • Dressyr:
  Lätt A
 • Hoppning:
  100 cm
 • Inriktning: Working Equitation,Western,Akademiskt

FINNES: Lugn, privat gård, med stora hagar, lösdrift och hästkompisar. Erfaren ryttare, mycket varierad ridning. Mest i skogen, men även på banan. Tränar helst ex ranch trail, akademiskt, WE. Åker gärna på roliga saker, som kurser/clinics/pay and ride etc. Ej tävling! Tycker om att träna med positiv förstärkning och på hästens villkor. Gärna trickträning och frihetsdressyr. Jag är 170 cm lång och väger 60kg. Mina hästar äter hö och halm av god kvalitet, går barfota (individuellt efter vad som passar hästen), får fullgoda kosttillskott och EM. Verkas/avmaskas givetvis kontinuerligt. Ett trevligt och varaktigt hem. Önskar foder för senare köp, om allt känns bra.

SÖKES: Välutbildad, stabil C/D-ponny med trevligt psyke. Bör vara påbörjad på alla skolor, ha lätt för samling/god balans. Bra med egen med motor, men bör ej vara tittig el lättstressad. Van att åka och lätt att ha med sig. Inte rädd för flaggor/lansar/presenningar etc. Okomplicerad i all hantering. Går fram i skog och mark, och kan ridas själv eller i grupp. Mellan 7 och 15 år. Livsglad och snäll! Alla raser välkomna.

Jag är 28, bor med min sambo på vår lilla gård i Alingsås. Jag söker en säljare som är öppen för ett foderkontrakt med senare köp. Eventuellt ett långtids/livstidsfoderkontrakt, om hästägaren hellre ser det. Ett kontrakt kommer givetvis förrättas, där fodertiden begränsas på villkor som passar alla parter. Villkor/pris diskuteras över telefon. Första kontakt sker helst på mejl!

Med vänlig hälsning,
Malin

First ad
Kontakta annonsör

 Alingsås, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (4)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad